“Skidamo režim, a vi nam date besplatno JEDNU STVAR”: Lazanski obelodanio zašto je NATO napao Jugoslaviju

Nisu oni došli na Kosovo da bi štitili pravo Albanaca, rekao je Miroslav

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA Images

Reči i analize nedavnog preminulog srpskog novinara i diplomate Miroslava Lazanskog će se i nakon njegove smrti pažljivo slušati i proučavati.

Lazanski je u jednom intervjuu pričao o tajnama zašto i kako je NATO ulazio u ratove širom sveta. Otkrio je da ima saznanja i šta im je 1999. godine dato kao ratni plen protiv Jugoslavije tokom agresorskog napada na našu zemlju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pre nego što je NATO intervenisao u Libiji, oni su postigli dogovor sa libijskim opozicionarima da svaki metak koji se potroši bude plaćen u vidu besplatnog izvoza nafte svim država koji su pomogli u skidanju režima Muamera El Gadafija. NATO učestvuje u ratovima kao preduzeće “idemo rat, skidamo režim, vi nama platite sve to, potrošimo zalihe oružja, goriva, hrana a vi nam date besplatno naftu i kupimo novo“. Šta mislite kako je plaćena intervencija NATO-a protiv Jugoslavije 1999. godine, plaćena je kroz određene usluge koje su dobili na Kosovu – besplatnu bazu Bondstil, koju bi u Nemačkoj platili debelim parama, čistačice na Kosovu rade i za 100, a u Nemačkoj bi tražile 700 evra. Nisu oni došli na Kosovo da bi štitili pravo Albanaca, došli su da štite svoje ekonomske interese – rekao je Lazanski.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Najveća najamnička vojska svih vremena. Šta mislite ko je platio "pustinjski oluju"? Onaj ko je imao para. Kuvajt i Saudijska Arabija. Prvo su dali Sadamu signal da im Kuvajt pripada... Zaista lukavo...

    Odgovori
  2. Laza je bio izvrstan novinar,diplomata i najbolji poznavalac i komentator svetske geopoliticke situacije.Hvala ti Lazo ,od tebe smo mnogo toga naucili.Pocivaj u miru Bozjem.

    Odgovori
  3. Nije Lazanski otkrio nesto nepoznato. Pa to se znalo jos 1991. godine. Dok smo ratovali na ratistu sam znao 100 puta reci, Milosevic je trebao Amerima da ponudi besplatnu vojnu bazu u Bosni. Od ovoga rata nema nista. Kreni pa stani pa cekaj. Kada sam to ukapirao moj dobrovoljacki nastup u tom ratu je zauvek zavrsen. Ne bih se borio vise za Srbiju ni u kakvim ratovima, jedino da bude kopnena invazija na nju, onda, da. Sve su to prodane duse.

    Odgovori

Ostavite komentar