TRAGIČNA SUDBINA

Tragična smrt Vitni Hjuston ŠOKIRALA je mnoge, a način na koji joj je preminula ćerka izaziva JEZU

Teško se nosila sa svim životnim problemima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Dee Cercone Collection / Everett / Profimedia

Legendarna pevačica Vitni Hjuston rođena je 9. avgusta 1963. godine, te bi na jučerašnji dan napunila 57 godina da nas nije prerano napustila.

Ona je odrasla u Nju Džerziju, u muzičkoj porodici, a majka joj je bila čuvena pevačica Sisi Hjuston.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rsnizala 

O Vitninom talentu dovoljno govori činjenica da je, prema Ginisovoj knjizi rekorda, ona bila najnagrađivaniji vokalni umetnik.

Nakon udaje za kolegu Bobija Brauna, karijera joj je pala u drugi plan, što je zabrinjavalo njene brojne obožavaoce.

Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Oboje su se brzo odali korišćenju opijata, a mnogi su se ponadali da će se sve promeniti 1993. godine kada su dobili ćerku Bobi Kristinu. Ipak, to se nije desilo, a zbog sve učestalijih sukoba supružnika neretko su reagovali nadležni organi.

Vitni je tvrdila kako ju je suprug fizički napadao, ali uvek mu se vraćala, sve dok je majka nije nagovorila da se razvede, ne bi li povratila karijeru i svoj identitet koji je kraj Bobija izgubila.

Zvanično su se razveli 2007. godine, a pevačica je dobila starateljstvo nad ćerkom.

Njen povratnički album “I Look at You” oduševio je mnoge i delovalo je da se pevačica lagano oporavila od svega. Međutim, 2012. godine pronađeno je njeno beživotno telo u hotelu “Beverli Hils” u Los Anđelesu.

Foto: Greystar / Polaris / Profimedia

Tu je sutradan trebalo da se održi dodela “Gremi” nagrada, a u policijskim izveštajima navedeno je da se pevačica udavila u kadi. Nalazi su pokazali i da je u tom trenutku bila pod dejstvom lekova i narkotika.

Njena smrt najviše je pogodila njenu ćerku Bobi Kristinu koja je zbog svega doživela nervni slom. Jeziv podatak jeste taj da je tri godine nakon ove tragedije i ona pronađena bez svesti, u kadi. Nakon toga je šest meseci bila u komi, ali nažalost, nije uspela da preživi. Kako je navedeno u zvaničnim izveštajima, pre smrti je koristila kokain, marihuanu i alkohol.

Hjustonova je, inače, osim pevačke, imala i uspešnu glumačku karijeru, a posebno su se izdvojili filmovi “Telohranitelj” i “Sveštenikova žena”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar