Od kada me je poljubila, ne mogu da prestanem da mislim na KOMŠINICU, sada je najavila OVO i van sebe sam

Nije siguran da li da pristane na aferu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

“Igram opasnu igru sa komšinicom. Imali smo nekoliko strastvenih poljubaca i trudim se da odolim da ne upadnem u aferu, ali mislim da nisam dovoljno jak”, započeo je priču jedan Britanac.

On je poslao pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Opisao situaciju u kojoj se nalazi i zamoli za savet.

Naglasio je da je singl i da ima 37 godina, kao i da se doselio nazad kod mame kada je izgubio posao.

“Mama jedva da živi tri godine tamo, tako da jedva da poznajem njene komšije, ali smo ćaskali preko ograde tokom pandemije. Komšije imaju troje dece. On ima 42, a ona 40 godina”, napisao je.

“U subotu popodne, dok je njen muž radio, a deca bila kod prijatelja, ponudila mi je pivo. Dok mi ga je dodavala, poljubila me je. Bio sam iznenađen, ali sam odreagovao instiktivno i uzvratio sam joj poljubac i uzbudio sam se. Mislim da je u pitanju uzbuđenje zbog nečega što je jako opasno. Onda je ona rekla da je to mesecima želela da uradi”, napisao je on.

Foto: Shutterstock

“Brinulo me je da će me mama videti, pa sam, nakon kratkog ćaskanja, ušao unutra. Mama je gledala tv i nije imala pojma šta sam radio napolju. Nekoliko nedelja kasnije, naleteo sam na komšinicu u baru i tada mi je na uvo šapnula da je želela više. Rekla mi je da je njihov brak gotov i da više nemaju seks. Kaže da mu nikada nije oprostila na tome što je insistirao da poklone njenu mačku, jer je preglasno mjaukala”, kaže muškarac.

“Te noći smo smo se iskrali u zadnji deo bara da se mazimo. Ova žena je ozbiljno zgodna. Videla me je u najgorem izdanju, kako kosim travu, ili kako mamuran sedim na stepenicama, a ipak joj se dopadam. Nedeljama se dopisujemo. Upravo mi je rekla da njena porodica za vikend odlazi van grada, ali da ona zbog posla neće moći i želi da ja dođem kod nje. Šta da radim?”, upitao je muškarac.

Foto: Shutterstock

“Nemojte ići. Zakomplikovaćete svoj život i veoma ćete otežati stvari svojoj mami, ako se bude pročulo za vas. Ako je brak te žene gotov, na njoj je da reši tu situaciju, a ne da iz nje beži tako što će uskočiti u krevet sa vama. Ako nastavi da vas zove da dođete, recite joj da ne uništavate tuđe brakove i da vas ne zanima ni da sada počnete. Ohrabrite je da ode na savetovanje za parove zajedno sa suprugom, ako su stvari toliko loše”, odgovorila je Deidre.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar