Moja ljubavnica je 22 godine starija, preklinjala me je da vodimo ljubav, a onda nas je uhvatio njen muž!

Afera sa prijateljicom njegove majke mogla bi da ga skupo košta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Afera sa porodično prijateljicom se pretvorila u veliki problem za jednog Britanca, naročito kada se u priču umešao prevareni muž.

– Ja imam 35 godina i živim sam. Jedne večeri sam svratio do kuće moje majke, i tu je bila njena dobra prijateljica. Ona ima 57 godina i oblači se i izgleda mnogo mlađe. Dovoljno je reći da ima ćerku mojih godina – priča on i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ponudio sam joj prevoz do kuće i u kolima smo počeli da pomalo flertujemo. Potom smo odlučili da ipak prvo odemo na piće. Ta noć se završila tako što smo se ljubili i milovali, ali smo oboje zaključili da ništa ne sme da se dogodi između nas. Međutim, ubrzo smo počeli da razmenjujemo bezobrazne poruke.

– Pre nekoliko nedelja moj otac je slavio 60. rođendan i ona se pojavila u uskoj haljini i izgledala je fantastično. Plesali smo nekoliko puta i ja sam joj šapnuo da izgleda seksi, a ona je mogla da oseti koliko sam ja uzbuđen. Oboje smo znali koliko je to rizično, ali nismo mogli da odolimo i otišli smo do mog automobila koji je bio parkiran na mračnom mestu – objašnjava muškarac.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Bukvalno me je preklinjala da vodim ljubav sa njom i rekla mi je da 20 godina nije imala odnose sa mužem. Sve je bilo kao iz snova. To je bio najbolji seks u mom životu… barem je tako bilo dok nas nije uhvatio njen muž. On je primetio da su vrata na kolima otvorena i prišao je da vidi o čemu se radi, i gledao je našu akciju – priznaje Englez.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Ne smem ni da ponovim kojim sve imenima ju je nazvao i kako ju je izvređao. Pokušali smo da ga smirimo, ali uzalud, on je urlao na sav glas. Na kraju je rekao da je sve gotovo između njih i odjurio je. Kada sam je odvezao do kuće, njene stvari su bile na travnjaku u crnim kesama za đubre. Sada ona živi sa mnom, ali to niko ne zna – navodi on.

Foto: Shutterstock

– Ona želi da se odselimo zajedno, a ja maštam o tome da ona bude samo moja. Znam da je naš seksualni život fenomenalan, ali posledice naše veze mogu da budu velike, naročito kada se pogleda razlika u godinama i činjenica da je ona porodična prijateljica – zaključio je Britanac.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar