UŽAS

Oglasio se otac mladića kog su NAPALI na nastupu Jale i Bube: Moj sin se plaši, ima TRAUME i ne priča

Čovek kaže da je kontaktirao i advokata

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nedavno su svi ostali u šoku kada je isplivao snimak sa koncerta repera Jale Brata i Bube Korelija, a na kome je obezbeđenje vršilo nasilje nad jednim dečkom.

Sada se oglasio i otac ovog mladića i rekao kako se njegov sin oseća.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Saznao sam za ceo slučaj posle tri dana. Poslala mi je jedna drugarica snimak. Bilo mi je sumnjivo da je on. Ali vidim on već tri noći ne spava, silazi sa sprata dole. Kada sam video snimak, pozvao sam ga telefonom, pitao ga što mi nije rekao, a bilo ga je strah, strah da mu se nešto ne desi – rekao je mladićev otac za Telegraf.

ATA Images

-Dok je prilazio Bubi, ova dvojica su prišli otpozadi, ne znamo ko je, uhvatili ga, izbacili ga dole, posle ga udarili dva puta. Njemu je sve vreme bio telefon u ruci, to se i na snimku vidi. On je telefon nameštao da se slika sa njim – dodao je ovaj čovek.

Kako kaže, nakon svega je kontaktirao i advokata.

-Sin kaže da je imao tri podliva i ogrebotine na desnoj ruci i zadnjem desnom putu. Mi nismo išli kod lekara, sada se vrlo malo poznaje. Čuo sam se sa advokatom. Ne znam šta da kažem. To je strašno. Ja svog sina nisam udario nikada. On sada ima traume, plaši se, ne želi da priča – zaključio je otac pomenutog mladića za Telegraf.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (1)

  1. Jao kakva providna prica. Sad bi da uzmu neku kintu ako mogu. Jadnicak mali. U ovu pricu moze da poveruje samo onaj ko nikad u zivotu nije isao na neki koncert. A da nije to besplatna predstava na trgu.

    Odgovori

Ostavite komentar