Stefanović postao glavna uzdanica medija pod kontrolom Đilasa (FOTO)

Dokaza nema, samo laži i bolesna mržnja medija pod kontrolom Dragana Đilasa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Dnevne novine Nova koje su pod uređivačkom kontrolom Dragana Đilasa, predsednika Stranke slobode i pravde i Dragana Šolaka, medijskog magnata, objavile su danas na naslovnoj strani “Tajne fascikle Nebojše Stefanovića”, sa sve najlepšom mogućom fotografijom bivšeg ministra policije.

Ideja je jasna, manipulatori se nadaju da će im ministar odbrane Nebojša Stefanović pomoći u rušenju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, iznoseći laži da postoje “strašne tajne” koje mogu da budu objavljene, a “po potrebi” da Đilas na silu bude doveden na vlast.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I dok Nebojša Stefanović ćuti i likuje što je nova uzdanica Đilasa i Šolaka koji po svaku cenu pokušavaju da se dokopaju vlasti, istina je da nema nikakvih tajni niti postoje “tajne fascikle”. Kao i uvek do sada – žuti propagandisti sve lažu i sve izmišljaju.

A kako Informer saznaje, pitanje je samo vremena kada će nadležni državni organi da otvore, ali i da zatvore sve fascikle, kada će i Stefanović i svi ostali da se suoče sa zakonom i posledicama onoga što su radili. Ozbiljne istrage su u toku i biće sasvim ozbiljnih rezultata.

Mediji pod kontrolom Đilasa i Šolaka do tada i ne mogu da rade ništa drugo osim da lažu, dokaze i argumente nemaju već samo bolesnu mržnju.

Pouzdani izvori Informera kažu da će se sa “poznavanjem prava” uskoro suočiti i druga sada omiljena Đilasova medijska junakinja – Dijana Hrkalović.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar