Trudna supruga Velje Nevolje POBEGLA iz zemlje sa decom: Ovo je pre polaska rekla o njegovim ZVERSTVIMA

Supruga Velje Nevolje je pre izvesnog vremena saslušana u svojstvu građanina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Šporčić

Bojana Belivuk je sa dvoje male dece u sedmom mesecu trudnoće otišla u Grčku gde je iznajmila kuću.

Kako se saznaje, njeni prijatelji tvrde da se neće vraćati, a navodno nije znala čime joj se muž bavi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U emisiji Hit Tvit na Televiziji Pink pre izvesnog vremena emitovan je snimak razgovora Belivuka i Bojane i nekadašnjim policajcem Draganom Sekulićem.

Na snimku se čuje kako su se hvalili lažnim pasošima i dokumentima.

Bojana je pominjala putovanje u Grčku i prisećala se kako je Veljko putovao sa pasošem koji je glasio na ime Branko, a predstavio se pravim imenom.

Supruga Velje Nevolje je pre izvesnog vremena saslušana u svojstvu građanina. Nju je policija zatekla u stanu u kom su živeli s dvoje maloletne dece, prenosi Informer.

– Supruga ima zakonsko pravo da ne svedoči. Navodno, kada je policija upala u njihov stan, u kom je pronađeno oko 30.000 evra, Bojana je vikala na muža, obraćajući mu se rečima „vidi šta si nam uradio” – ispričao je tada za medije izvor upućen u istragu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (14)

  1. Na osnovu razgovora o lažnom imenu i njenom suprugu se vidi da gospođa nije cveća muž joj ima lažne pasoše novac putuju sa lažnim identitetima a ona jadna ništa nije znala odakle novac za grčku gde je zapošljena ko je krvario za taj novac kojim je pobegla

    Odgovori
  2. eto naslednika ponosnih za 20 godina sa satarama i masinama za mlevenje mesa... i otac gdina Velje je bombom pobio svoju porodicu, sta mozemo od klinaca ocekivati?! (manite me price nije ona nista kriva, nisu deca kriva, trebalo bi ih oduzeti od "gdje" sto pre)

    Odgovori

Ostavite komentar