Srpskoj influenserki UNIŠTILI automobil: Kad je videla ko je krivac, usledio je ŠOK! (VIDEO)

Popularna infuenserka prijavila je da joj je nepoznato lice demoliralo automobil

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/TikTok

Sara Damnjanović, poznatija kao Sara Tkd, jedna je od najpopularnijih tiktokerki na Balkanu i broji više od dva miliona pratilaca.

Njeni pratioci svakodnevno gledaju zanimljive video-zapise i fotografije na kojima pokazuje svoje veštine, ali i zgodno telo. Međutim, nedavno je doživela neprijatnost kada joj je nepoznata osoba uništila automobil, a ceo incident je objavila na TikTok-u.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, Sara je na parkingu zatekla demoliran, odnosno automobil potpuno ispolivan jogurtom. Policija je ubrzo uhvatila počinioca i ustanovila da dečak ima samo 13 godina.

@saratkd7_ISPRIČAĆU VAM SVE U NAREDNOM VIDEU !!!????‼️‼️‼️‼️‼️♬ original sound – Sara Damnjanović

Sara se ubrzo oglasila i pojasnila šta se tačno dogodilo.

– Ne znam koji je ovo put da sam u policiji zbog ovog auta. Ovo je uradio dečak koji ima samo 13 godina. Rekao je da je to uradio zato što sam ja poznata i zato što je hteo da ispadne pametan pred drugarima. Na kraju je sve to obrisao, odvezla sam auto u perionicu da se skine jogurt. Na pitanje da li je jogurt kupio za piće, ne, on je namenski kupio jogurt kako bi polio. Sa mnom je pričao lepo, a posle je bio jako drzak i bezobrazan – ispričala je ona na svom Instagramu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar