Novac koji je zaradila od ČUVENOG hita dala je NJIMA: Slavna pevačica ODUŠEVILA potezom

Poznata je po humanim akcijama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Profimedia

Američka kantautorka Doli Parton je poznata ne samo po hitovima koji se pevaju decenijama, već i po neverovatnim akcijama koje oduševljavaju publiku širom sveta. Naime, poznata kantri pevačica je tokom duge karijere više puta ulagala u one koji su manje privilegovani.

Osim finansiranja studenata iz svog rodnog grada, slanja besplatnih knjiga deci koja su deo njene fondacije, kao i finansiranje istraživanja kovid vakcine, sada je u javnost izašla priča o tome kako je potrošila novac dobijen od čuvenog hita “I Will Always Love You”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Numera koja je dodatno proslavila Vitni Hjuston, a koju je napisala Doli, ostvarila je ogromnu zaradu kada je ugledala svetlost dana 1992. godine. Iako ju je Partonova snimila još 1973. godine, ova pesma je pronašla put do srca publike tek u verziji čuvene Vitni Hjuston, u filmu “Telohranitelj”.

Doli je kao autorka ove pesme zaradila novac i od obrade, a priča o tome kako je potrošila zarađen novac je oduševila mnoge.

– Kupila sam veliki kancelarijski kompleks u Nešvilu – rekla je Doli nedavno i objasnila da je to deo u kojem živi tamnoputo stanovništvo.

FOTO: Profimedia

Partonova je na taj način odlučila da razvije kraj u kojem živi tamnoputo stanovništvo.

– Kupila sam nekretninu u onom delu grada u kojem živi tamnoputo stanovništvo… I to je bilo izvan utabane staze sa 16. avenije i pomislila sam: “Pa, kupiću ovo mesto, ceo tržni centar.” I pomislila: “Ovo je savršeno mesto za mene” – rekla je Doli i dodala:

– Samo sam mislila da ću biti ovde sa njenim ljudima, koji su i moji ljudi, pa mi se sviđa činjenica da sam potrošila taj novac na kompleks i mislim da je ovo kuća koju je Vitni sagradila – rekla je Partonova.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar