Snimak Doli Parton je obišao svet: Pevala je dok je primala vakcinu (VIDEO)

Muzička diva je finansirala razvoj vakcine

Foto: Printscreen/Youtube/ WFSB 3

Američka diva kantri muzike je fanove iznenadila neobičnim snimkom. Naime, Doli Parton je postavila na društvene mreže video na kome možemo kako prima vakcinu dok peva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je primila “Moderna” vakcinu protiv kovida 19, za razvoj upravo ove vakcine je pevačica donirala znatna finansijska sredstva.

Mislila je da je važno da svojim fanovima objasni da je bitno da se svi vakcinišu, ali i da pokaže da to nije ništa opasno, niti boli. Zbog toga je otpevala preradu svoje legendarne pesme “Jolene”. Uz melodiju čuvene numere otpevala je reči : “Vakcina, vakcina, vakcina, vakcina, molim vas, nemojte da oklevate. Vakcina, vakcina, vakcina, vakcina, jer kad umrete, biće prekasno”.

Američka diva: Doli Parton finansira razvoj vakcine protiv korone

Fanovi su prokomentarisali da je Doli imala i savršeni stajling za primanje vakcine, odabrala je bluzu koja imala gola ramena. Doli Parton je dospela u žižu javnosti kada je pre nekoliko meseci objavljeno da je donirala više od milion američkih dolara za razvoj Moderna vakcine.

“Jako sam uzbuđena. Dobro je znati da sam dovoljno stara da sam došla na red za vakcinaciju, ali i dovoljno pametna da znam da je bitno da se vakcinišem”, rekla je tada Doli Parton (75).

Pogledajte kako je to izgledalo:

Najbolja pesma Doli Parton: Priča o nastanku numere “Jolene”

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar