SRAMNO

Đilas i Marinika skovali PODLI plan: Hoće da strpaju predsednika Vučića u zatvor na godinu dana (FOTO)

Plan Đilasa i Marinike propao kada je predsednik Vučić odlučio da izađe u javnost i sruši sve njihove laži

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i njegova potpredsednica Marinika Tepić u svojim izjava i saopštenjima pokušali su da na svaki način ocrne predsednika Srbije Aleksandra Vučića i zahtevali odgovore na laži koje su izmislili njima bliski mediji.

Međutim, kad je predsednik Vučić odlučno izašao u javnost i rekao da je spreman da odgovori na sva pitanja i da sruši sve njihove laži, oni su ga sumanuto napali preko medija čiju uređivačku kontrolu ima upravo Dragan Đilas.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, povodom svih laži mafijaškog klana Veljka Belivuka i njima bliskih tajkunskih političara i njihovih medija u zemlji i inostranstvu, predsednik Srbije je kazao da će podneti krivičnu prijavu protiv sebe.

Ipak, Đilasovci su baš to iskoristili, jer žele da ocrne predsednika na svaki način.

“Vučiću preti godinu dana zatvora zbog krivične prijave protiv sebe” – naslov je u ovim medijima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. KAZU SRBI ,MARINIKI TREBA PREVOD NA RUMUNSKI, KO DRUGOME JAMU KOPA SAM U NJU UPADA. ZELELA DA ISKOPA RUPU ZA PALMU ALI MORACE DA KOPA VELIKU RUPU ZA GLAVNE SVEDOKE , GOSTE NA ZURKAMA. ITALIJANSKI PREDSTAVNIK KOGA JE NAVELA MARINIKA SVE PRIZNAO A SAD GOSTI IZ SRBIJE KOALICIONI PARTNERI IZ DOSA. BILI NA VLAST OD 2006 DO 2012 GOD.NAJGORA STVAR U TU GRUPU LJUDI JE I DRAGAN DJILAS MARINIKIN SEF.

    Odgovori
  2. Koga će te vi bagro izdajnicka strpati u zatvor..!? ? ? ? Zahvali te se bagro Vučiću sto ste jos na slobodi.. Ološi,obraza nemate, deformisaste se od mržnje, prema Vučiću pogledajte se našta ličite.... ???????????

    Odgovori

Ostavite komentar