Mlada pevačica pokrenula REVOLUCIJU! Milica Jokić poslala SNAŽNU poruku javnosti (VIDEO)

Sledi projekat “3logija“

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Marko Arsić

Još od kada se kao devojčica pojavljivila u muzičkim takmičenjima “Zvezde Granda“ i „Pinkove zvezde“ Milica Jokić važi za jednu od najboljih i najtalentovanijih pevačica na ovim prostorima, a sada je ona porasla i odlučila da pomeri granice i otpočne svoju revoluciju.

Glavno oružje biće joj pesme, i to ne jedna nego čak tri. Milica je sa timom svojih saradnika na čijem je čelu producent i kompozitor Saša Nikolić spremila projekat pod nazivom “3logija“, koji je svoju premijeru imao u vidu spota i pesme „Leptirići“.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Čitav projekat je već nedeljama intrigirao javnost jer mu je prethodila kampanja kakva nikada ranije nije urađena na ovim prostorima. Tizeri o muzičkoj revoluciji su izazvali ogromnu pažnju, a Milica je sada objasnila i o čemu se radi.

FOTO: Marko Arsić

–  Želeli smo da u ovim vremenima kada je muzika zbog pandemije i mera već dugo u drugom planu pružimo ljudima makar kratki beg od svega. Zato smo i snimili tri pesme koje su deo projekta „3logija“, a ono što je zanimljivo je da su u pitanju potpuno stilski i žanrovski različite numere. Spotovi će biti objavljivani u razmaku od po nedelju dana, a „Leptirići“ su prvi jer je u pitanju vesela letnja pesma. Mnogo ljubavi, vremena i pažnje je posvećeno svemu i jedva čekam da čujem reakcije – rekla je mlada pevačica.

Pesma kojom Milica otvara novo muzičko poglavlje u svojoj karijeri je, prema prvim komentarima, pun pogodak, a da li i vas „Leptirići“ pokreću, zaključite sami.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Takp lep glas imas za narodnjake a snimas ovakvu budalastinu od pesme i to se koristi autotune koliko se da primetiti u pesmi, i balavica si jos uvek, tona sminke, pregrubo lice imas, ne ide uz tebe nikako. Sve najbolje ti zelim i da snimis lepu pesmu a ne ovako nesto

    Odgovori

Ostavite komentar