Otac zamolio komšije da zbog sina stišaju muziku, pa ga brutalno pretukli: Dok leži u komi, desio se obrt

Nikad u životu "ni mrava nije zgazio"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/FrankPenkava

Frenk Penkava nije imao nikakvu zlu nameru kada je zbog četvorogodišnjeg sina došao komšijama na vrata.

Tog kobnog popodneva puštali su preglasnu muziku, a sin je imao temperaturu i mučio se da zaspi. Frenk je došao na vrata dvojici, prilično nestabilnih momaka zamolivši ih da malo stišaju muziku kako bi sin odmorio, prenosi NBC.

Ne samo što ga nisu poslušali, već su namerno još više pojačali muziku. Tako su isprovocirali Frenka da im ponovo dođe na vrata, a kada su mu ih otvorili, krenuli su da ga udaraju. Besomučno, rukama, nogama i palicama.

Frenk je ležao u lokvi krvi, dok mu je sin u drugom stanu bio potpuno sam. Treći komšija video je sve kroz špijunku i pozvao je hitnu pomoć. Da nije, Frenk bi već bio mrtav.

Kada su videli da su ga umalo ubili i da leži u komi u Memorial Regional bolnici, Frenkove komšije su iznenada nestale iz stana. Policija već mesec dana ne može da ih locira, izgubio im se svaki trag.

Frenk Penkava poslednjih pet nedelja leži u komi sa veoma ozbiljnim povredama glave i šanse su prilično slabe da će preživeti.

– Moj sin ima dečaka od četiri godine koji ga možda nikad više neće videti. U životu se nikom nije zamerio. Nismo sigurni da će se izvući, toliko su ozbiljne povrede. U bolnici je zaradio i infekciju koja remeti organizam da se brže oporavi – kaže Džoen Penkava, majka Frenka Penkave.

Frenkova sestra Đina Horvat rekla je da je u bolnici prepoznala brata samo po tetovažama na ruci.

– Bio je uništen, prebijen do neprepoznatljivosti kada je samo želeo da se muzika stiša. Očekujem pravdu, zahtevam je, tražiću je dok sam živa za te kriminalce. Oni moraju biti pronađeni i kažnjeni. Za takve nema mesta u društvu – kaže Đina za NBC.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Sva sreca pa mi zivimo u Srbiji zivimo u uredjenom drustvu , gde kimunalne sluzbe rade svoj posao. Prosto je milina ziveti u zgradama u nahvecoj selendri, th Beogradu.

    Odgovori

Ostavite komentar