MESEČNI HOROSKOP

Horoskop za avgust: Venera, već početkom meseca, donosi nepredviđene situacije na polju LJUBAVNIH ODNOSA

Astrolog Objektiva otkriva kakav mesec je pred nama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

OVAN

Posao
Avgust počinje neočekivanim i brzim promenama. Aspekti Urana garantuju vam neobičan mesec, pun preokreta na poslovnom, ali i na drugim životnim planovima, tako da će razočarenja koja ste imali vrlo brzo zameniti mesto sa velikom euforijom. Novi poslovi i nesvakidašnje aktivnosti na poslovnom planu čine vaš poslovnu dinamiku veoma uzbudljivom. I nije važno da li ste spremni za odmor ili ste već to odradili, imate vrele dane ispred sebe koje ćete svakako pamtiti kao pečat leta 2021. Timski rad je naglašen, a takođe i saradnja sa ljudima iz drugih poslovnih sfera. Dugo se spremate na investiciono ulaganje i zato ćete to ostvariti sredinom meseca. Međutim, potrebno je da dobro razmislite o finasijama koje će vas dugoročno opteretiti. Zato je pametno da jednom sečete, a tri puta merite. Krajem perioda imate veliku snagu, volju i želju da okrenete novi list baš u sopstvenim prioritetima. Zato sve što započnete početkom meseca avgusta vaš glavni epilog dolazi krajem istog meseca.
Ljubav
Odličan mesec u pogledu partnerskih i emotivnih odnosa. Ljubav cveta, a vi ste potpuno u ravnoteži. Imate nove želje i malo drugačiji pristup u ljubavi, a to će uroditi neobičnim osveženjem u vašem partnerskom odnosu. Nežnost, razumevanje i obostrani kompromis zarad udobnosti daje pravi letnji ljubavni epilog. Iako je naglašena retrogradna energija Jupitera, Saturna i Plutona, ali i Urana od polovnine avgusta te planete donose dobre najave u vašem ljubavnom životu. Sva ta planetarna retrogradna družina nateraće vas da pregledate prošlost i odredite odlične smernice budućnosti. Zato ćete, bez obzira na status veze, imati pravi ljubavni letnji mesec u lepoj kulminaciji.
Zdravlje
Imate dobro stanje opšteg organizma jer vas obuzima veliko zadovoljstvo.

BIK

Posao
Iako ćete se osećati zaglavljeno i zbunjeno početkom meseca nemate razloga za neraspoloženje. Glavni preokreti dolaze posle 19. avgusta, a vi prihvatite promene koje su neminovne. Upravo vaše preispitivanje može doneti smernice koje tražite. Ovo je sezona Lavova, ali vi ćete to dobro iskoristiti da bi poboljšali svoje samopouzdanje. Namere koje imate u karijeri su već isplanirane. Zato nije nepovoljno da krenete da ih realizujete na vama dobro poznat način, sporo i sigurno. Bili ste pravi hedonista što i nije čudno, ali je ovo mesec u kome treba da se uzdržite od većih troškova. Smanjeni fond novca traži dobro planiranje trošenja a vi ste i u tome odlični.
Ljubav
Na početku meseca Venera je u povoljnom aspektu ka Uranu u vašem znaku. Ovaj skladni trigon donosi vam ljubav na neočekivanim mestima iznenada, a najviše uživanja sa prijateljima i u druženju. Takođe, očekujte informacije koje neće biti povoljne, ali nemojte odmah reagovati jer nisu sve istinite. Jake energije tokom avgusta donose vam pojačanu i naglašenu emotivnost. Zato može doći do povremenih kratkih nesporazuma sa emotivnim partnerom, ali to neće dugo trajati. Ipak, u velikom delu avgusta budite raspoloženi za druženje, zabavu, ali i povremene ljubavne avanture koje ćete upisati u svoj dnevnik letnjih ljubavi.
Zdravlje
Zbunjenost, nervoza i euforija mešaju vaša emotivna stanja i osećaj zdravlja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Retrogradni Jupiter, Saturn, Pluton i od sredine avgusta retrogradni Uran nateraće vas da dobro razmislite o mnogim promenama koje su vas već zadesile. Prva, ali i osnovna stvar su finasije. O novcu treba da vodite računa jer ćete imati nepredviđene troškove. Imate potrebu da menjate posao, ali još uvek niste spremni za tako veliki korak u takozvanu neizvesnost. Ovo je mesec dobrog premišljanja i bavljenja svojim budućim izvorima prihoda. Zato je preporuka da se ne zadužujete, već da se dobro izračunate o svojim novčanim mogućnostima. Za početak smanjite troškove koliko god je moguće, jer ćete tako smanjiti pritisak na porodični budžet. Od sredine avgusta potrebno je da manje maštate o dobroj prošlosti, a da se uhvatite za realnu sadašnjost i izvučete najbolje opcije.
Ljubav
Nema toliko željenog mira u ljubavnim odnosima. Manji sukobi oko planova dovode vaš emotivni život u disbalans. Venera, već početkom avgusta, donosi nepredviđene situacije na polju emocija i ljubavnih odnosa. Nisu to pravi nesporazumi, već vibracije koje vam ne daju harmoniju, ali ni mirne tokove u partnerskim odnosima. Ipak, neki manji predah u obostranom inatu dolazi od polovine avgusta. Venera će ući u Vagu i doneti znatno bolju i iskreniju komunikaciju sa voljenom osobom. Zato, krajem meseca, harmonizujete emotivni život i uživate u zajedničkom hedonizmu.
Zdravlje
Pojačan stres i napetost.

RAK

Posao
Vaše finansije se mogu blago poboljšati tokom ovog meseca i zato ćete imati dobro organizovano ekonomsko finansijsko stanje na računu. Dobro bi bilo da naučite da još bolje kontrolišete svoje tokove novca, jer ćete tako smanjiti troškove. U avgustu Sunce osvetljava vaše polje novca i zarade, pa je odličan period da se posvetite većoj profitabilnosti na poslu. Obzirom da će vam to biti fokus, ipak ne zaboravite da pravite pauze u radu jer će vam to održati dobru energiju. Zato je i važno da odredite prioritete da bi povećali produktivnost. I nemojte da brinete, jer Saturn u Vodoliji stalo podseća na transfomaciju poslova i ulaganja dugoročnog korisnog kapitala.
Ljubav
Previše emocija i jakih strasti mogu vas dobro zbuniti tokom avgusta. Retrogradni Saturn u Vodoliji, ali i Jupiter, daju vam šansu da prekontrolišete emocije i konačno ih transformišete da bi bili mirniji u ljubavnoj budućnosti. Ako ste u ljubavnoj krizi nije potrebno da izbegavate neki sat sa terapeutom koji će vam mnogo pomoći da prevaziđete emotivnu krizu. Iako ste mnogo manje otovreni a i slabo ste direktni u ljubavi pokušajte da to promenite bar za milimetar.
Zdravlje
Povediite računa o krvnom pritisku.

Avgust će biti posebno zanimljiv za ova tri znaka: Evo ko će se ZALJUBITI

LAV

Posao
Avgust je mesec u kome je najvažnije da deblokirate kreativne sposobnosti. Bilo bi dobro da iskoristite dosadašnje poslovno iskustvo i koristite neke naučene lekcije. Greške pripadaju prošlosti, a vaše je da se sada oslobodite obaveza koje vam nikako ne prijaju. Zato sve što je poslužilo do sada neka ode u zaborav, a vi se okrenite novim poslovnim idejama koje će vam doneti osveženje u poslovnom ambijentu. Retrogradno kretanje Jupitera u Vodoliji podseća vas na autentičnost koju imate, a koju treba da iskažete. Imajte na umu da je vaša individualnost podržana od zvezda.
Ljubav
Ovo je mesec u kome više pričate o ljubavi nego što je realno živite. Neki Lavovi su sposobni da vole na daljinu, bez realnog upoznavanja osobe koju već unapred obožavaju. Početak meseca je oscilira u emocijama i nežnosti, ali i netrpeljivosti. Mešane emocije smenjuju jedna drugu veoma brzo, pa se može desiti da se mrzite do podne, a od podne najviše volite. Sulude energije koje će i vas dobro zbuniti. Sreća je da se se situacija harmonizuje od polovine avgusta i vaše komunikacione veštine dolaze do pravog izražaja. Imate sve prednosti i motivaciju da mesec završite u romantičnom ljubavnom zagrljaju voljene osobe.
Zdravlje
Manje jedite masnu hranu.

DEVICA

Posao
Jupiter će se vratiti u Vodoliju i to će vam tokom avgusta doneti manje probleme, jer će se neki poslovni problemi proširiti još više. Imajte u vidu da svako kašnjenje ili neobavljen posao može puno da vas košta. Nemojte se uzdati u kolege jer i tu imate problem, jer neko želi da vam preuzme nagrade. Kada Merkur 11. avgusta uđe u vaš znak imate bolje šanse da raspravite, ispravite i dogovorite bolje pozicjie na poslu, ali i u saradnji sa klijentima. Svakako jedan period u kome vas čeka puno posla i dosta aktivnosti koje neće biti lagane. Krajem avgusta izlazite iz perioda prepreka i uzimate malo vazduha. Slede lakši dogovori i lakša komunikacija na poslu i sa klijentima.
Ljubav
Početak meseca nije baš najbolji za ljubavne odnose jer se nećete dobro razumeti sa partnerom. Posle kraćih nesuglasica dolaze informacije koje nisu prijatne za vašu emotivnu vezu. Slede vam razgovori u kojima objašnjavate sebe i svoje postupke. Ipak, posle mučnih ispitivanja nepoverenja i nesuglasica, kada Merkur uđe u vaš znak, imate bolju komunikaciju. To znači da ćete kroz iskrene razgovore doći do rešenja problema koji su nastali početkom avgusta. Slobodne Device nemaju mnogo šansi da uđu u normalnu emotivnu vezu tokom avgusta. Zato se fokusirajte na druženje sa prijateljima i uživajte u onome što imate i što vas okružuje.
Zdravlje
Sem nervoze i promene raspoloženja nemate druge tegobe.

VAGA

Posao
Leto je za vas počelo veoma šareno, zato se tako i nastavlja. Negde ste u dobitku, a negde na gubitku. Zato, kada se saberete, nemate značajne pomake na poslovnom planu sve do 16. avgusta. Venera ulazi u vaš znak i donosi vam bolju perspektivu makar sa pokretnom imovinom. Imaćete bolje planove, realne ciljeve, a i jako dobru saradnju sa klijentima. Manje prepreke učiniće da se osećate dosta rasterećeno. Neke finasijske začkoljice možete da razrešite i da napokon napravite veliki plus u novcu. Usmerite sve snage na drugu polovinu avgusta kada su posao i karijera u pitanju.
Ljubav
Kako u poslu, tako i na ljubavnom planu, haotično, nesigurno i nesređeno. Imate sve šanse da se u prvoj polovini meseca otuđite od partnera ako ste u vezi. Međutim, ako ste slobodna Vaga, ništa značajno na vidiku kada je ljubav u pitanju. Prolazne avanture su moguće, ali se završe pre nego i počnu da se razvijaju. Zato svoja romantična iskustva ostavite za drugi deo avgusta kada vas Venera obasja svojim šarmom.
Zdravlje
Odlično se osećate, ali ste stalno pod stresom.

ŠKORPIJA

Posao
Avgust počinje slabom organizacijom, manjkom motivacije i totalno neverovatnim manjkom volje za napretkom. Sve ste lončiče pobrkali i izgubili interesovanje za poslom kojim se bavite. Nije to prvi put da se tako osećate. Zato je ovo kriza koja će trajati do druge polovine avgusta. Neke prepreke ćete preskočiti, a neke će vas udariti po glavi. Zato u drugoj polovini meseca vi kao da ste skinuli neke crne oblake sa glave, krećete u oporavak narušenih poslovnih odnosa i lakše se dogovarate oko svih zaduženja. Novi način rada koji sami usvojite mnogo će vam pomoći da vratite fokus i krenete napred.
Ljubav
Aspekti su takvi da vas neće zaobići povremeno nerazumevanje i sukobi u ljubavnim odnosima. Za divno čudo, kod vas je na izgled sve u redu, a ništa nije kako treba ili kako želite. Zato u naprezanju da popravite stvari dolazi do nesuglasica. Potrebno je da sačekate polovinu avgusta da bi makar mogli normalno da komunicirate sa voljenom osobom. I tako mic po mic dolazite do rešenja u emotivnim odnosima. Zato možete da se nadate i manjim kraćim putevima u kojima ostaje da uživate obnovljenoj ljubavi.
Zdravlje
Manji problemi sa alergijama.

Ko je predodređen za Nobelovca, a ko nema sreće u ljubavi: Evo šta NISTE ZNALI o horoskopskim znakovima

STRELAC

Posao
Ako baš ništa drugo početkom avgusta se menjaju vaši dobro sročeni planovi, a to je dovoljan okidač da se nervirate i pobesnite jer sve što ste isplanirali okreće se naglavačke. Posla ćete imati preko glave, ali vaša produktivnost je u problemu.Neki planirani rezultati će izostati a prgovori koji dođu do kraja neće se ostvarirti. Tako i dobijate osećaj da vam ništa ne ide kako treba. Međutim, sreća je da se ta sitacija menja već od polovine avgusta jer vam se vraća stara energija pozitivizma. Tako krećete sa boljom komunikacijom sa klijentima i kao da radite ispočetka sve ide kao po ledu. Novac koji vam dolazi u tom periodu oraspložiće vas i vašu motivaciju podići će na bolji nivo. Zato malo novaca, malo uspeha i poneka savladana prepreka ima velikog udela u drugom delu avgusta. Pokrećete se sa uspavane i mrtve tačke.
Ljubav
Ni manje, a ni više povoljan period u ljubavi tokom avgusta. Napetost i tenzija su početkom meseca veoma aktuelni. Nepovernje i neiskren stav kod vašeg partnera uzrokuje sukobe i vašu nervozu. Pokušajte da zakopate ratne sekire i smirite strasti. Jupiter se vraća u Vodoliju i daje vam opet krlia slobode, ali ne samo u pokretu i ljubavi nego u mišljenju i odlukama. Vi ste na redu da uobličite svoj ljubavni i emotivni život jer drugog načina nema. Proverite sve informacije koje dolaze do vas pre nego reagujete. Vodite računa da vas neko ne iskoristi zbog isključivo ličnih ciljeva.
Zdravlje
Stabilno je vaše zdravlje i stanje organizma.

JARAC

Posao
Retrogradnost planeta vraća vas u prošlost iz koje nikako da pobegnete. Uložite više napora u sadašnjost da bi mogli da reagujete. Prošlost je nepopravljiva i tu ne možete da delujete. Zato, tokom druge polovine meseca, smanjte žalost za prošlim dobrim vremenima i od sadašnjeg posla napravite najbolju verziju u ovoj godini. Ovo je mesec u kome imate podršku da ponovo krenete napred. Krajem avgusta imate nove mogućnosti da oplemenite svoj posao ili biznis.
Ljubav
Šareno je vaše polje ljubavi početkom avgusta jer se neke stvari ne mogu preko noći promeniti. Krenuli ste napred, ali vas prošlost drži za vrat. Ne okrećite se unazad, tu nema ničega za vas. Vreme je da se posvetite novim budućim emotivnim i ljubavnim planovima. Partnerski odnosi nisu idelani, ali su dovoljno dobri da ih podignete na veći nivo. Zato krajem avgusta odredite putanju ljubavi i ne skrećite sa tog puta.
Zdravlje
Vaše zdravlje je stabilno i veoma ste vitalni.

VODOLIJA

Posao
Prva polovina avgusta je naporna, jer vam se planovi menjaju iz sata u sat a potrebno je da se svemu prilagodite brzo i perfektno. To i neće biti najveći problem za vas jer imate nedostatak energije, a i zainteresovanost za poslovne aktivnosti pada nisko. Zato je potrebno da imate odmor na kome ćete napuniti energiju koja vas motiviše i okreće ka dobroj produktivnosti. Neočekivane prepreke jenjavaju u drugoj polovini avgusta i vi imate drugačiju sliku o svojoj karijeri i poslu. Učvrstićete svoje poslovne pozicije posle burnih prepreka.
Ljubav
Budite spremni na mnoge nesuglasice u prvoj polovini avgusta. Nikako da se usaglasite sa partnerom jer imate potpuno različite potrebe. Potpuno haotično ponašanje će obeležiti početak avgusta. Negde žurite, a ni sami ne znate gde ste krenuli. Sačekajte povoljnije aspekte u drugom delu avgusta kada više nećete imati potrebe da uhodite ljude do kojih vam je stalo. Jupiter se vraća u vaš znak i zato ćete dobro razmisliti o svojim željama i potrebama u ljubavi. Ne brinite, vaše lične vrednosti izlaze na površinu u drugom delu meseca. Kraj je konfliktima na emotivnom planu i vraća se pozitivna energija u vaš ljubavni život.
Zdravlje
Nemate nikakav problem sa zdravljem.

RIBE

Posao
Jupiter napušta vaš znak i to je alarm za ono što ste uradili. Tako da su sada na redu prepreke koje niste preskočili i potrebno je da ih rešavate, a ne da bežite od istih. Suočite se sa problemima koji su ostali nerešeni u prvoj polovini avgusta da bi sebi olakašali drugi deo meseca. Nemojte čekati da se stvari razviju do tačke kada ne možete delovati. Zato je savet zvezda da ne propuštate bitne rokove na poslu. Smanjite troškove i vodite računa o svakom dinaru. U drugoj polovini meseca možete da, kroz dobru komunikaciju i iskren razgovor, dobijete podršku prijatelja koji žele da vam pomognu. Zato, ne odbijajte tuđu pomoć, jer ne možete sve samostalno rešiti.
Ljubav
Venera u opoziciji sa Neptunom daje mogućnost da ne verujete u šarene laže. Zato će vam avgust biti mesec otrežnjenja i relnosti. Od polovine avgusta imate velike šanse da obnovite izgubljeno poverenje prema partneru. Pokušajte da se ne nasučete na emotivni zid ćutanja, jer tako ništa nećete rešiti. Imate puno mogućnosti da iskreno razgovarate sa partnerom oko planova potreba i budućih želja. Uklopite sve moguće i nemoguće stvari u ljubavnu priču i izgradite nove temelje.
Zdravlje
Odlično je vaše zdravlje.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar