Kada je moja bivša devojka videla čime RASPOLAŽEM, nije mogla da sakrije svoju REAKCIJU

Muškarac se pita da li može nešto da uradi po tom pitanju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

“Imam 25 godina i sramota me je jer imam mali penis. Čak mi se nedavno i medicinska sestra smejala“, započeo je svoju priču jedan Britanac.

On je poslao pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

A kako bi dobio savet, ispričao je sve o svojoj situaciji.

“Oduvek je bio mali. Roditelji su me, kao tinejdžera, uveravali da ću samo odjednom “porasti”. Međutim, on je i dalje dugačak oko pet santimetara”, kaže ovaj muškarac.

“Srećom, kada sam uzbuđen poraste na oko 17 santimetara. Ali, nažalost, to se retko dešava”, napisao je on.

“Prošlog meseca sam, tokom kompletnog zdravstvenog pregleda, skinuo bokserice i prilično sam siguran da sam čuo medicinsku sestru kako se kikoće. Video sam razočarenje u očima svoje bivše devojke kada je shvatila da je to sve što imam. Mogu li išta da uradim po ovom pitanju?”, upitao je muškarac.

Foto: Shutterstock

“Medicinska sestra se verovatno smejala nečemu potpuno drugom, ali je, to što vam nije objasnila o čemu se radi, potpuno neprofesionalno i logično je što vas je uznemirilo i učinilo vas anksioznim. Zapamtite da se, kada ste nervozni, ili hladni, vaš penis smanji i pritisne se uz telo. A verovali ili ne, ali pet santimetara je prosek, kao i oko 17 u erekciji. Ako se borite da postignete erekciju, porazgovarajte sa vašim lekarom. On će moći da sve temeljno proveri”, odgovorila je Deidre.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar