Srpski glumac zapušio usta Hrvatici: Htela da slavi zlato u Kninu, a posle ovoga se više neće oglašavati!

Hrvatska olimpijska šampionka istakla je da želi da napravi doček u Kninu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia

Matea Jelić hrvatska tekvodinstkinja dala je skandaloznu izjavu posle osvajanja zlata na Olimpijskim igrama.

Ona je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju veličala akciju Oluja u kojoj je 1995. godine proterano 250.000 Srba iz Krajine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Glumac Viktor Savić komentarisao je njenu izjavu na svom Instagram profilu, napisavši da je sve što je rekla sramota, ali se i zapitao šta bi se desilo da je Srbin izjavio nešto slično.

– Dokle bre više? Dobro, bre, devojko, em si sportistkinja, em se tada nisi ni rodila. I zašto bi mešala proslavu sportskog uspeha (na kom ti čestitam), sa jednom takom proslavom koja je u drugoj zemlji Dan žalosti? I zašto bo tako nešto izjavljivala kada smo (bar naše generacije) otišli dalje od puta mržnje? Sramota! Samo se pitam kako bi svet rekao da je Srbin izjavio takvu glupost? Tuga – napisao je Viktor u svojoj objavi.

Foto: Instagram / Viktor Savić

Podsetimo, hrvatska olimpijska šampionka istakla je da želi da napravi doček u Kninu koji će se spojiti sa godišnjicom Oluje, za koju kaže da joj mnogo znači.

– Doček u olimpijskom selu je bio sjajan. U selu su me dočekali kao da sam kod kuće. To smo mi Hrvati! Uvek se držimo zajedno. Želim da doček spojim s proslavom Oluje! Jedva čekam da se vratim u Knin. U Hrvatsku se verovatno vraćam za dva dana, a taman se bliži i godišnjica Oluje. Taj događaj mi jako puno znači. Oluja je za mene nešto posebno i volela bih da napravimo jednu zajedničku veliku feštu. Bila bi mi čast, zaista – rekla je Jelićeva.

BONUS VIDEO:

Patriotska slika Novaka Đokovića: Gest najboljeg tenisera koji će oduševiti celu Srbiju (FOTO)

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (60)

  1. 1.Izjave poslednjeg oca nacije Hrvata.90 tih.Hrvatska mora nastati u ratu, dalje , Srbi trebaju biti svedeni na nivo statističke greske...sastanak pred oluju..zvanično dokumentovano Srbi trebaju praktički nestati...2.Mesić..izjava ja sam svoj posao završio. Jugoslavije vise nema...Pre bilo kakvih sukoba tek nastala hrvatska uvozi ilegalno uvozi šlepere oružja i municije...itd..itd..tek dase zna ko je poveo i hteo rat po svaku cenu...

    Odgovori

Ostavite komentar