“Kažnjava me zbog jedne greške”: Leu PROGONI duh preminulog muža, uništio joj je već tri veze

Smučilo joj se sve, ima osećaj i da se preseli da se ništa ne bi promenilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Škotlanđanka Lea Luis (33) razvela se pre dve godine od supruga Konora koji je prošle godine tragično preminuo nakon što se zarazio koronavirusom.

Lea je bila ta zbog koje je brak propao. Konor i ona nisu imali dece, zbog čega su se često svađali, te je ona jednom u naletu besa prevarila supruga. Kada mu je priznala šta je uradila, zatražio je razvod.

– Tada mi je rekao da ću mu platiti kad-tad što sam mu uništila sve što je želeo od života. Bila sam mu, kako je govorio jedina prava ljubav. Dugo mi je trebalo da se oporavim od razvoda, a onda sam saznala da je u bolnici. Kada je Konor preminuo srušio mi se svet. Osećala sam krivicu. Dugo mi je trebalo da stanem na noge. Tada su u kući počele da se dešavaju čudne stvari. Čula bih njegov glas, videla njegov lik u ogledalu. Potom su lusteri počeli sami od sebe da se ljuljaju. Najgore mi je bilo u februaru ove godine kad sam se jednom opekla na šporet. Iznenada sam izgubila ravnotežu, kao da me je neko gurnuo. Tu sam pomislila da je Konorov duh oko mene – kaže Lea.

U poslednja četiri meseca pokušala je da stupi u vezu sa tri muškarca.

Lea je pokazala kako se opekla na šporetu kada ju je “neko” u praznoj kući gurnuo, Foto: express.co.uk printscreen

– Poželela sam da krenem dalje, pa makar ne uspela ni sa jednim od njih. Nažalost, to se i dogodilo, ali najviše zbog – Konora. Prvog muškarca sam odmah oterala od sebe jer sam stalno pričala o bivšem. Pritom sam ga plašila pričama da je tu negde oko nas. Drugi čovek mi je samo jednom ušao u kuću i brzo je otišao. Kako je ušao, tako mi se naglo zatvorio prozor a krevet se ljuljao. Tu sam progunđala da je opet Konor, pa je potencijalni partner pomislio da sam luda. Slično mi se desilo i sa trećom vezom koja je trajala manje od tri nedelje – kaže Lea.

Pokušala je da istraži po internetu da li su i drugi ljudi imali slične doživljaje u životu.

– Videla sam da je bilo još takvih slučajeva. Ne znam šta da radim. Ne živi mi se više. Imam osećaj da i da se preselim, on bi me pratio. Iskreno se nadam da će sve ovo uskoro proći – istakla je Lea Luis.

BONUS VIDEO: 



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar