Ćerka Baje Malog Knindže pokazala DOM svog oca: Slikala se pred crkvom ogrnuta SRPSKOM zastavom (FOTO)

Ponosna na mesto gde je njen otac odrastao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Smiljana Pajčin, ćerka pevača Baja Malog Knindže s ponosom je pokazala rodno mesto svog oca, a sve fotografije podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Smiljana se potrudila da svaki detalj rodne kuće svoga tate uslika i usnimi, te da što bolje dočara atmosferu toga kraja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ćaćina kuća – napisala je Smiljana u opisu fotografija i snimaka koje je podelila sa svojim pratiocima koji su se veoma obradovali prizoru.

Posebnu pažnju privukla je fotografija na kojoj ona pozira ispred pravoslavne crkve, ogrnuta srpskom zastavom, a na glavi ima šajkaču.

Foto: Instagram printscreen/pajcin_ksenija

Inače, Mirko je rođen u Gubinu, pod Dinarom o kojoj često peva u svojim pesmama, a danas živi sa supurgom Dijanom i šestoro dece u Beogradu.

Baja Mali Knindža često ističe koliko mu nedostaje rodno mesto i kuća koju je izbubio u ratu, odnosno koju su mu tada zapalili.

– Srušili su mi i zapalili kuću, u Livnu zaklali ujaka i ujnu. Ne volim da pričam o tome teško mi je. Moj mlađi brat Novak, bio je u logoru Lora, Hrvati su upali u kasarnu, pobili sve, a zarobili njega i jednog vodnika. Moj otac Neđeljko bio je u ratu do posljednjeg dana. I onda nekome smetaju moje pjesme, moja pjesma nikome ne može ništa loše učiniti. Ja nisam nikome zapalio kuću, meni jesu – rekao je Knindža pre izvesbog vremena za Srbija Danas.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Srbija Danas

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar