3 GODINE OD SMRTI

“I danas kad zazvoni telefon mislim da me on ZOVE”: Supruga legendarnog pevača ne miri se sa GUBITKOM

Legendarni pevač Oliver Dragojević preminuo je 29. jula 2018. godine u bolnici u Splitu nakon teške bolesti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ aquariusrecordshr

Danas se navršavaju tri godine otkad nas je napustio Oliver Dragojević. Legendarni pevač preminuo je 29. jula 2018. godine u bolnici u Splitu nakon teške bolesti.

Njegov odlazak potresao je region, a njegova voljena supruga Vesna, sa kojom je proveo gotovo 50 godina zajedničkog života i sa kojom je dobio troje dece, a potom i sedmoro unučadi, još uvek se ne miri sa gubitkom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Uvek me je zvao “ženo”, gotovo nikad mi nije rekao “Vesna”. Teško je još i danas, ne idem mu sama na grob jer mislim da bih pala u nesvest. Još i danas kad zazvoni telefon mislim da me on zove – s tugom u glasu je rekla Vesna Dragojević.

Vesna je u za hrvatske medije krajem prošle godine, povodom obeležavanja Oliverovog rođendana, u bolnoj ispovesti otkrila na koji način je legendarni pevač voleo da slavi.

-Na dan Oliverovog rođendana, ako ne bude kiša, najradije bih šetala. Nećemo ništa posebno obeležavati, setićemo ga se, naravno, svako na svoj način – rekla je ona tom prilikom i naglasila kako Oliver nikada nije ni voleo velika rođendanska slavlja, ali je svećice uvek morao da duva. Vesna je potom iskreno priznala kako izgleda njen život otkad njega nema.

-Znam da će ga biti puno po medijima, razumem to, i znam da ne mogu pobeći od svega, iako bih rado. Ali dobro se nosim sa svim tim. Okružena sam decom, unucima, imamo ih sedmoro, najmlađe je beba od šest meseci, najstariji Duje je trinaestogodišnjak – izjavila je Vesna za Slobodnu Dalmaciju prošle godine.

Bili su bliski: Severina se prisetila Olivera Dragojevića, pa otkrila detalj o njemu koji niko nije znao!

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar