“Navukao mi je majicu na glavu i UDARIO šakom”: Otac tajkunove bivše žene opisao kako ga je Đilas TUKAO

"Varao je bivšu suprugu dok je bila trudna"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Miloš Rafailović

– Okrenuo se ka meni, navukao mi moju majicu preko glave, a zatim me oborio na pod i udario pesnicom u glavu, tačnije ispod levog oka  – ovim rečima je otac Ive Đilas, Slobodan Pelević, opisao torturu koju je pretrpeo od svog tadašnjeg zeta Dragana Đilasa 2014. godine.

– U tom trenutku ne znam tačno šta se sve izdešavalo, nisam gubio svest, ali ne mogu svega jasno da se setim. Mislim da smo nastavili da se rvemo po podu, dok su moja ćerka Iva i supruga Ružica pokušavale da ga odvoje od mene. Dragan je nakon toga izašao iz stana, a Iva je u dva navrata telefonom pozivala policiju da prijavi navedeni događaj – kazao je tadašnji tast lidera SSP-a, koji je nakon incidenta sa ćerkom otišao u Urgentni centar kako bi mu bila ukazana pomoć jer mu se zbog Đilasovog udarca pojavio veliki podliv ispod oka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Narodni poslanik Nebojša Bakarec bio je šokiran iživljavanjem Dragana Đilasa nad bivšom ženom Ivom i njenim roditeljima.

– Tukao je nekažnjeno i bivšu suprugu i njene roditelje. Svo troje su dali izjavu u policijskoj stanici Vračar. Pretio je bivšoj supruzi da će joj odrubiti glavu. Maltretirao je bivšu suprugu dok je bila trudna. Varao je bivšu suprugu dok je bila trudna. Zver! – kazao je Bakarec.

Istina o Đilasovom bahaćenju, koju je juče otkrio Alo!, šokirala je građane Srbije, a to je bila i glavna tema na društvenoj mreži Tviter, a najčešći komentar bio je da je opozicionar nasilnik.

Interesantno je da je, prema pisanju medija, krivična prijava protiv Dragana Đilasa odbačena.

– Prijava je bila kod nas, ali je odbačena zbog krivičnog dela u kojem su nanete lakše povrede. Inače, kad se povrede nanesu rukama, podnosi se privatna tužba. Đilasov tast Pelević i njegovi punomoćnici pisali su prigovor na našu odluku, međutim, oni su ga povukli, pa predmet nije ni išao u Više tužilaštvo na razmatranje. Predmet je potom arhiviran – kazali su pre nekoliko godina za medije u tom tužilaštvu.

Tukao tazbinu zbog dadilje Lenke!

Alo! je juče pisao da je Dragan Đilas, predsednik SSP-a i čovek koji pretenduje na najviše državne pozicije, dok je bio gradonačelnik Beograda krvnički nasrnuo na drugu suprugu Ivu i njene roditelje Ružicu i Slobodana Pelevića, i to pred očima ćerke Ane, koja je tada imala svega tri i po godine.

To se, kako je sama Iva posvedočila policiji, dogodilo 7. decembra 2014, kada ona i Đilas nisu živeli zajedno, ali nisu bili ni zvanično razvedeni, a kako je Alo! saznao, do maltretiranja je došlo zbog dadilje Lenke zbog koje je Đilas tada i dalje zakonitoj supruzi i njenim roditeljima pretio i da će ih kao pacove sve izbaciti iz stana.

BONUS VIDEO: 

 



Izvor: Alo

Komentari (1)

Ostavite komentar