Predsednik Vučić: “Ponosan sam na našu borbu protiv MAFIJE i na to što sam im prvi na listi za ODSTREL”

Predsednik Srbije ističe da Srbija sama donosi odluke o svojoj budućnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pink/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima iz Skoplja. Istakao je da priče o kamenovanju Skupštine, upadanje u istu, o opkoljavanju Predsedništva, upadanju motorkama u Javni servis sluša godinama, kao i da je video ko je lice koje kaže da će da “obavlja malu nuždu po njima”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Imao je priliku, bio je kod mene u kabinetu, radio je intervju. Što to tada nije uradio? A zbog čega to govori? Jer Srbija raste, pretiče one koji su bili ispred nje? Jer ima plate i penzije najveće u istoriji, jer imamo puteve, jer gradimo više bolnica od bilo koje evropske zemlje u prethodne 4 godine, jer zato što obnavljamo i gradimo bolnice i vrtiće? Velika je nervoza onih koji ne mogu da prihvate nečiji uspeh i ja je shvatam – istakao je predsednik Vučić i dodao:

– A mafijaši su im glavni lideri. Najbolji dokaz je to što priznaju da su lagali i da su se dogovarali da lažu, kako bi dobili vreme u procesu i kako bi vršili pritisak kako Srbija ne bi išla napred.

Ističe da Srbija sama donosi odluke o svojoj budućnosti, tako da “niko nikoga neće da tuče. To govori o njihovoj nemoći”.

– Ponosan sam na našu borbu protiv mafije i na to što sam im prvi na listi za odstrel – kaže Vučić.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar