Đilasov sledbenik pozvao na UBISTVO Vučića: Sramni napad na predsednika Srbije! (FOTO)

Mediji pod Đilasovom kontrolom već danima pokušavaju da kriminalizuju predsednika Vučića lažnim optužbama, a sad su otišli korak dalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC/bs

Aleksandar Dikić, član GO Demokratske stranke koji podržava Zorana Lutovca, u sramnom tekstu koji je objavljen u dnevnom listu “Danas”, koji se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, napisao je da “Srbija ima jednostavan izbor – ili Vučić ili Srbija”. On je ovim parafrazirao rečenicu “ako preživi Đinđić, neće Srbija”, čime je bukvalno pozvao na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića!

Mediji pod Đilasovom kontrolom već danima pokušavaju da kriminalizuju predsednika Vučića lažnim optužbama, dovodeći ga u vezu sa vođom kriminalnog klana Veljkom Belivukom, a sada su otišli korak dalje i objavili poziv na njegovo ubistvo povlačeći paralelu sa likvidacijom premijera Zorana Đinđića koji je ubijen 2003. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Uzalud čekamo novu krvavu košulju da bismo opet napunili beogradske ulice. Zar je opet potrebna krv da bismo reagovali? Ja upozoravam sada, pre bombi, pre krvi, pre bilo koje nesreće. Srbija ima težak, ali jednostavan izbor – ili Vučić, ili Srbija! – napisao je Dikić.

Zanimljivo je da je ovaj tekst objavljen upravo u listu koji je pod Đilasovom kontrolom. Pored toga, kao autor se potpisuje član DS koji podržava Lutovca, a poznato je da taj deo DS kontroliše upravo Đilas.

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. MOLIM SVE NADLEZNE DA NAPOKON REAGUJU NA OVAKVE PRETNJE. DRZAVA JE OBAVEZNA DA NA SVAKU PRETNJU UBISTVOM ILI CAK NA POKUSAJ, PROFESIONALNO I POD HITNIM POSTUPKOM REAGUJE I SKLONI TAKVE IZDAJNIKE DRZAVE SA SCENE. NE MOGU DA RAZUMEM, ZASTO DJILAS, MARINKA I SVI ONI NJIMA SLICNO JOS UVEK HODAJU SLOBODNO I PRETE CELOJ DRZAVI!!!!??? POD HITNO REAGOVATI I STATI SVIMA NA PUT ZA SVAGDA! DRZAVA JE OBAVEZNA DA NAS SVE, KAO I PREDSEDNIKA STITI. SRAM VAS BILO, KAKAV MI TO SISTEM IMAMO, KAKAV SUD I TUZILASTVO!!!??? U CEMU JE PROBLEM, ZBOG CEGA SI TI LJUDI JOS UVEK NA SLOBODI???

    Odgovori

Ostavite komentar