Građani shvatili istorijsku prevaru: Od Krivokapićevog dolaska na vlast 10.000 ljudi ostalo BEZ POSLA?

U PzP-u tvrde da je kampanja da se Nebojša Medojević diskredituje bila je i više nego jasna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Pokret za promene je saopštio da ova partija i njen lider Nebojša Medojević nedeljama dobijaju mejlove slične sadržine od građana u kojima traže da on prihvati njihovo izvinjenje zbog napada na njega, u kojima saopštavaju da su svi njegovi stavovi i ocene o istorijskoj prevari birača koalicije ZBCG pokazali kao tačni i osnovani.

– Tvrdnje Nebojše Medojevića da je ova Vlada nesposobna da vodi državu, te da su pojedini ministri u njoj korumpirani, nažalost, svakog dana se sve više i više potvrđuju. Mesecima unazad bili smo svedoci raznih napada i uvreda na račun Predsednika PzP Nebojše Medojevića koji je još od samog početka “rada” ove Vlade upozoravao javnost na sve ono što se trenutno događa i govorio da je ova Vlada samo nastavila politiku kriminalne organizacije DPS-a – istiću u ovoj partiji, piše Alo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U PzP-u tvrde da je kampanja da se Nebojša Medojević diskredituje bila je i više nego jasna.

– Međutim, bilo je i onih koji su uvideli da se on od samog početka koristi samo istinom koja je, nažalost, surova i nemila za čuti. Podsećamo, ova Vlada od njenog formiranja nije uradila ništa od onoga što su građani koji su 30. avgusta glasali za promene u Crnoj Gori očekivali. Nije demontirala DPS, nije sprovela lustraciju, nije usvojila zakon o poreklu imovine, nije potpisan temeljni sporazum sa SPC, nisu otvorena nova radna mesta, nema nove ekonomske politike itd itd. Takođe, od formiranja nove Vlade bez posla je ostalo 10 000 ljudi, dok BDP u prvih 6 meseci beleži pad od 6% u odnosu na katastrofalnu 2020 kad je pad BDP bio 15% zbog pandemije – kaže se u saopštenju PzP-a.

Oni tvrde da sve veći broj građana uviđa da se sve ono na šta nas, mesecima unazad, Nebojša Medojević upozorava postaje surova istina koju mnogi nisu hteli ni čuti, niti u nju poverovati.

– Umesto da, kao pojedini, iznosi lažne optimistične informacije i da putuje u Japan o trošku države kojoj preti velika ekonomska kriza, Nebojša Medojević iznosi istinu i rešenja kako da se spreči još veća katastrofa u Crnoj Gori – saopštila je press služba PzP.

BONUS VIDEO: 

Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar