GNUSNA podvala Đilasovih medija: Po svaku cenu bi da zaštite ostatke “Mesarskog klana”, upleli i Vukana!

Sramni cilj im je bio da predstave da je Vučić u sukobu sa navijačima Partizana po navijačkoj liniji, a ne sa ostacima "Mesarskog klana"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Portal Nova S, koji se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, objavio je zlonameran naslov sa dva potpuno odvojena odgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji su spojili u jedan.

Naime, predsednik je u jednom odgovoru naveo da će nastaviti da se bori za fudbal bez mafijaša, uprkos skandiranju sa tribina, a u drugom odgovoru, koji je dao na potpuno različito pitanje, da će voditi svog četvorogodišnjeg sina Vukana na utakmicu Crvene Zvezde.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sramni cilj im je bio da predstave da je Vučić u sukobu sa navijačima Partizana po navijačkoj liniji, a ne sa ostacima “Mesarskog klana” Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji poslušnici na utakmicama skandiraju gnusne uvrede upućene predsedniku, revoltirani činjenicom da je Vučić zaslužan za hapšenje vođa ozloglašenog klana.

Đilasov portal pokušava da Belivukove i Miljkovićeve ljude predstavi kao navijače, izvrućući priču i uvlačeći predsednika Vučića u nekakav navijački sukob. Sve to rade u cilju prikrivanja istine – da se država Srbija obračunala sa kriminalnim koljačkim klanom.

Foto: Printscreen

Nije ih bilo sramota ni da u celu priču opet uvuku predsednikovu porodicu i to njegovog najmlađeg sina Vukana.

Nema sumnje da Đilasovi mediji pokušavaju da zaštite ostatke “Mesarskog klana”, jer su im oni jedina šansa da dođu na vlast, budući da nemaju gotovo nikakvu podršku građana Srbije.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar