Opšti HAOS u Italiji: Užasno nevreme pogodilo sever države, jak grad DEMOLIRAO automobile (FOTO+VIDEO)

Na snimku se vide automobili sa polupanim šoferšajbnama i putnici koji u čudu stoje pored svojih uništenih četvorotočkaša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Facebook/Andrea Mattioli/Printscreen

Skoro od početka ovog meseca Italija je pogođena ekstremnim vremenskim prilikama. Obilne kiše i nevreme i danas su zahvatili Severnu Italiju, a na jednom auto-putu snimljeni su automobili koje je uništio jak grad.

Na snimku se vide automobili sa polupanim šoferšajbnama i putnici koji u čudu stoje pored svojih uništenih četvorotočkaša.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Obilne kiše pogodile su i Italiju ovog meseca, a hitne službe u gradu Palermu i drugim delovima Sicilije primile su stotine poziva za intervencije zbog poplava i oštećenja od vode.

Kako se saznaje, Palermo je 17. jula pogodila jaka oluja i da su vatrogasci 27 puta intervenisali kako bi spasili ljude iz poplavljenih automobila, pošto su se ulice pretvorile u reke. Podvožnjaci i ulice u pojedinim delovima grada su iz predostrožnosti zatvoreni za saobraćaj. Za sever Sicilije izdato je narandžasto upozorenje zbog rizika od oluja i poplava.

Dok se početkom ovog meseca, tačnije 8. jula, u severnoj regiji Pijemont u Italiji pojavio i tornado koji je uzrokovao tada nestanke struje i štete na usevima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar