HAOS

Došli da traže OSTAVKU Vučića, građani ih NAJURILI: “Za vreme Đilasa sam ostala bez posla” (VIDEO)

Mnogi nisu zaboravili šta im je Dragan Đilas priredio za vreme svoje vlasti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Predstavnici DS održali su danas konferenciju za novinare ispred sedišta SNS-a povodom 10 godina od dolaska na vlast Srpske napredne stranke i pozvali predsednika Aleksandra Vučića da podnese ostavku.

Međutim, sigurno nisu očekivali da će revoltirani građani oterati šačicu okupljenih i to tako što su im sasuli istinu u lice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedna sugrađanka ih je pitala šta je to što oni nude, koji politički program, kada je za vreme sadašnjeg lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa ostala bez posla.

Jedna od pripadnica opozicije je pokušala da odbrani Đilasa, međutim bezuspešno, obzirom na to da je sugrađanka koja je sa njom ušla u raspravu navela činjenice preko kojih ne može da se pređe lažima.

– Ja sam u vreme Đilasa ostala bez posla kao i mnogi. Nisam imala hleb da jedem – rekla je ona.

Mnogi nisu zaboravili šta im je Dragan Đilas priredio za vreme svoje vlasti, pa su opoziciju počastili i sa drugim uvredama, nakon čega su morali da se sklone ispred sedišta SNS-a.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Izvor: Alo

Komentari (1)

  1. Los markenting ,, borbe protiv Vucica ,,. Aktivistkinja u Crnom... Kao da provocira one koji su izgubili posao u pljackaPrivatizaciji... A sankcije ne pominje jer ako zucne o sankcijama e onda nema pare od prekoBare za Pljuvace i Fukare...

    Odgovori

Ostavite komentar