RHMZ izdao najnovije UPOZORENJE: Spremite se za PAKLENE vrućine, evo do kad će trajati

Vetar slab, u košavskom području umeren i jak, južni i jugoistočni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Freepik/wirestock

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Prema novom upozorenju RHMZ, do kraja nedelјe, odnosno 1. avgusta, veoma toplo vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od 34 do 39 stepeni.

Posle podne i uveče uz promenljivu oblačnost u severnim, zapadnim, centralnim i jugozapadnim predelima, ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs 

Vetar slab, u košavskom području umeren i jak, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 13 na jugoistoku Srbije do 24 stepeni Celzijusa na jugu Banata, a najviša od 34 do 37 stepeni.

I u Beogradu veoma toplo. Veći deo dana pretežno sunčano, kasnije posle podne u pojedinim delovima grada uz promenljivu oblačnost moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vetar umeren, povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura oko 23 stepena, a najviša oko 36 stepeni Celzijusa.

U narednih sedam dana pretežno sunčano i veoma toplo vreme, sa najvišom temperaturom od 35 do 39 stepeni. U utorak i sredu postojaće uslovi i za izolovani razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.

Početkom avgusta osveženje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

BONUS VIDEO: 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar