ASTROLOG PORUČUJE

Nedeljni horoskop od 26. jula. do 1. avgusta: Poslovni izazovi donose novu MUDROST

Ovan bi trebalo da povede računa o ulaganjima, Lav, ove nedelje, igra glavnu ulogu u svojoj ljubavnoj priči, Vodolija ima jaku energiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Antonio Solano / Alamy / Alamy / Profimedia

OVAN

Posao
Odlična nedelja da budete aktivni i posvećeni svemu što radite. Sredinom nedelje stiže novac koji očekujete. Ipak, povedite računa o ulaganju u pokretnu imovinu, jer neke stvari možete skuplje platiti. Krajem nedelje imate povoljan dogovor i zaključenje ugovora.
Ljubav
Venera je i dalje u vašoj kući ljubavi predbračnih veza, pa vas na tom polju i dalje očekuju interesantni susreti. Nećete biti usamljeni, bez obzira na to da li ste u vezi ili ste slobodni. Mnogi slobodni Ovnovi krajem sedmice mogu ući u emotivnu vezu.
Zdravlje
Veoma ste vitalni i obnavljate svoju energiju.

BIK

Posao
Neki poslovni saradnici iz prošlosti postaju aktuelni već početkom nedelje. Zato ćete se baviti odnosima sa ljudima koje dugo niste videli. Retrogradne planete vam donose stabilne poslovne priče u kojim ste već bili. Krajem sedmice možete doneti odluku da preuredite poslovni prostor.
Ljubav
Odvojite, pre svega, vreme za svoje potrebe, a onda za partnera. Mislite na svoje porodične obaveze, jer treba da izgladite zapostavljene odnose sa starijim članom porodice. Vaša potreba i glad za ljubavlju može biti zadovoljena krajem sedmice. Imate veliku šansu da od malog flerta napravite ljubavnu vezu.
Zdravlje
Nemate bitnih zdravstvenih problema.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Veliki pritisak koji trpite tokom nedelje smanjiće se na kraju sedmice. Ipak, početak je veoma trom i nije uobičajen za vas i vaša poslovna očekivanja. Šarena nedelja, ali vi ćete ipak pronaći pozitivne i progresivne poslovne ideje. Kraj nedelje ostavite za društvene aktivnosti koje će vam značiti u poslu.
Ljubav
Ovo je nedelja druženja sa prijateljima. Niste toliko za romantiku već za opušteno časkanje sa bliskim ljudima. Tako će oni koji su u dugoj vezi ili braku biti u stabilnim odnosima dok će slobodni Blizanci više vremena provoditi sa prijateljima.
Zdravlje
Potištenost i neobična raspoloženja.

RAK

Posao
Tokom nedelje imate poslovne izazove. Međutim, svaki će vam doneti novu mudrost i dobru lekciju koju ćete umeti da iskoristite. Ovaj period je dobar da ga iskoristite za proširenje posla, ili traženje novog koji vam više odgovara. Krajem sedmice idete na jedan razgovor koji će vam otvoriti oči.
Ljubav
Važno je da imate velike šanse da upoznate interesantnu osobu ako već niste. Ipak vam ova sedmica daje mogućnost da poznastvo brzo pređe u romantičnu vezu. Krajem nedelje nećete se osloboditi od povremene napetosti.
Zdravlje
Napetost i povremena nervoza.

Avgust će biti posebno zanimljiv za ova tri znaka: Evo ko će se ZALJUBITI

LAV

Posao
Ovo je sjajna nedelja koja je ispunjena dobrim i organizovanim životom. Imate sve prilike da ispunite svaki poslovni plan ili dogovor. Ni negativni aspekti ne mogu ništa, jer ste vi okupani pozitivnom energijom kojom sijate neprekidno.
Ljubav
Vaš ljubavni i porodični život ispunjen je samo lepim stvarima. Nesebična podrška partnera ispunjena je velikim izlivima ljubavi. Vi ste ove nedelje glavni lik u vašoj ljubavnoj priči. I nije da ne uživate pod sjajem velike ljubavi. Lavovi koji nisu u dugoj vezi ili braku takođe mogu uživati u novoj emotivnoj vezi.
Zdravlje
Manji problemi sa stomakom.

DEVICA

Posao
Niko nije u tako dobroj rutini kao vi, ali ćete ove nedelje morati da izletite iz svojih navika. Ovo je nedelja u kojoj počinju testovi za hrabrost. Brzo ćete uvideti koliko ste sposobni za promene. Krajem sedmice možete propustiti veliki posao ako niste dovoljno hrabri da podnesete teret obaveza.
Ljubav
Imate dovoljno mogućnosti za dobar i srećan ljubavni život, ali vi sami kočite, analizirate i nemate dovoljno samopuzdanja. Ipak, kada biste manje kalkulisali, a više slušali srce, bolje biste prošli kod osobe koja vam se dopada. Lako se može desiti da ostanete sami. Samo zato što ste neiskreni i neodlučni u svakom pogledu i smislu. Saberite se do kraja nedelje.
Zdravlje
Više odmarajte.

VAGA

Posao
Ovo je nedelja u kojoj ćete morati da dešifujete mnoge poslovne ponude. Ne znate šta vas čeka, jer je ovo period neizvesnosti i poslovnih izazova. Prepušteni ste sami sebi i zato ste prestravljeni. Ipak, dovoljno je da znate da imate iskustvo u koje treba da se pouzdate.
Ljubav
Ovo je period u kome ćete promešati karte ljubavi. Nešto ćete imati u rukavu kao pravi adut, ali potrebno je da više radite na poverenju. Partner vam ne veruje ništa. Potrebno je da se potrudite i iskreno razgovarate sa voljenom osobom.
Zdravlje
Nesanica i nemir je ono što vas muči.

ŠKORPIJA

Posao
Vaš glavni adut je osećaj samopuzdanja jer vam to otvara mnoga poslovna vrata. Nema prepreke za vas ako znate šta želite. Krajem sedmice hvatate dobar talas pomaka na bolje. Posvetite se cilju ispred sebe i za vas nema problema..
Ljubav
Štitite se kroz neobično ponašanje prema partneru. Imate čudnu odbranu svoje ličnosti, pa ispoljavate sebičluk. Ove nedelje želite da se isključivo bavite svojim žiovtom i nemate ni vremna ni strpljenja za tuđe izazove i probleme. Krajem nedelje fokusirajte se na porodicu i partnera, jer vas tu čeka obilje ljubavi i razumevanja.
Zdravlje
Nemate zdravstvene tegobe.

Pun Mesec u Vodoliji 24. jula donosi autentičnost svima, a najviše VAZDUŠNIM ZNAKOVIMA

STRELAC

Posao
Mnogo bolja sedmica na poslu nego prethodna. Sada ste bolje fokusirani i radite punom parom. Teško ćete pristajati na kompromise, ali to vas neće sprečiti da budete produktivni u onome što radite. Krajem sedmice imate priliku da pomognete jednoj starijoj osobi.
Ljubav
U ljubavi imate velike izazove, ali i priliku da uradite nešto što nije vaša želja ni volja. Kompromis koji vam se nudi je upravo ono što će vas mučiti tokom ove sedmice. Krajem sedmice do vas dolaze informacije koje će vas izbaciti iz ose sigurnosti.
Zdravlje
Nesanica.

JARAC

Posao
Interesantna nedelja koja vam donosi neobične izazove. Sada ćete uvideti da ne možete sami grlom u jagode. To znači da će vam, bez obzira na to koliko ste samostalni, biti potrebna pomoć od osobe na koju se nikada ne biste oslonili. Napravite kompromis sa svojim stavovima da biste završili bitan poslovni problem.
Ljubav
U ovom periodu imate opipljivu ljubav koju ćete osetiti na svakom mestu. Iako ste veoma zatvoreni, dobijate silnu podršku od ljudi koji vas nedovoljno poznaju. Iskoristite ovu nedelju i oplemenite svoj ljubavni i društveni život kroz druženje.
Zdravlje
Odlično se osećate i veoma ste energični.

VODOLIJA

Posao
Veoma ste kreastivni i maštoviti i zato ćete ove nedelje iskazati svoje veštine kroz posao. Imate priliku da se dokažete i pokažeate kao pravi umetnik svog zanata, ili mentalne nadmoći. Isplanirajte dobro svoje poslovne aktivnosti i uradićete više od očekivanog.
Ljubav
U ljubavi previše razmišljate i pravite kule u vazduhu. Potpuno ste izludeli sebe, ali i potencijalnog partnera. Potrebno je da se saberete. Dovršite nedovršeno, razjasnite nejasno i konačno ćete rešiti sve svoje nedoumice. Krajem nedelje organizujte susret sa osobom koja vam je važna.
Zdravlje
Jaka energija odličan organizam.

RIBE

Posao
Ne brinete vi što se vraćate na stari posao, već brinete o napretku koji jako želite. Dosta vam je igre i zakulisnih radnji, sada želite konkretne odgovore na sva vaša pitanja. Imate pravo na konkretna dešavanja, a ne na obećanja bez pokrića. Krećete polako napred i ništa vas neće zaustaviti.
Ljubav
U ljubavi želite konkretne stvari, jer ste u stanju da urušite vezu koja ne vodi u dobrom i željenom pravcu. Niste više ni strpljivi, a ni spremni na kompromise. Kod vas je tokom ove nedelje sve sada i odmah. Ne čekate više nikakva odobrenja i ne marite za prepreke.
Zdravlje
Odlično se osećate.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar