“MRZE Vučića jer je ojačao Srbiju!” Ministar Vulin o NAPADIMA na predsednika iz Zagreba

Vulimmn kaže da to što se Vučićev sin zove Vukan jedino govori o tome da su mu otac i majka Srbi i da su mu dali lepo ime

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da se hrvatska politička i medijska scena grade na mešavini kompleksa i mržnje prema Srbiji i Srbima, nakon što su tamošnji mediji napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića zato što je sinu dao ime Vukan.

– Pavelić je u vreme NDH donosio rasne zakone koji su imali zadatak da daju pravni osnov za istrebljenje Srba. To je bilo u Hitlerovoj NDH, a u Milanovićevoj i Plenkovićevoj Hrvatskoj, članici EU, Vučiću se određuje koje će ime nadenuti svom sinu. Ako bi bili prizemni, zlobni i glupi kao pisci tekstova u Jutarnjem listu, onda bi trebalo da tražimo progon svakog kuma i oca koji je svom sinu ili kumčetu dao ime Ante, Adolf, Andrija, Dinko, Jure, Miro, Franjo i svi drugi kojima smo zapamtili imena po ustaškim i nacističkim zločincima. Hrvatska politička, ali i medijska scena gradi se na mešavini kompleksa i mržnje prema Srbiji i Srbima – izjavio je ministar Vulin.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs 

On kaže da to što se Vučićev sin zove Vukan jedino govori o tome da su mu otac i majka Srbi i da su mu dali lepo ime.

– Mogli su da mu daju i neko drugo ime, i dalje bi bili Srbi i dalje bi voleli svog sina, i dalje bi budale i kompleksaši iz Hrvatske politike i medija mrzeli Srbe, a posebno Vučića, jer je ojačao Srbiju. Ako je nekome nejasno zašto je potrebno da Srbi zajedno odlučuju o svemu što im određuje postojanje, neka pročitaju kako Jutarnji list, bez osude ijednog državnika iz Hrvatske, napada Vučića što mu se sin zove Vukan – zaključio je Vulin.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. kompleksaši iz hrvatske koji nisu ostvarili ni jedan svoj cilj kao država, za razliku od srbije koja je ostvarila sve svoje ciljeve.

    Odgovori
  2. Nikola Tesla, Smiljani CROATIA. Kad se Tesla rodio Srbija nije postajala jer je bila Tursko carstvo, Hrvatska je u Austrougarskoj imala svoju autonomiju i Sabor i bana i zvala se Kraljevina Hrvatska i Slavonija a posle i Trodelna kraljevina Hrvatska imali su i svoje hrvatskougarske kraljeve...problem je u tome šta se to u Srbiji ne sme pisati. Toliko je Srbin da je Hrvatima izgradio prvu hidroelektranu u Everopi i to u Šibeniku? Samo ta činjenica je dovoljna da EU zatvori usta Srpskoj banci koja priča o srpskom nasleđu kojeg NEMA, a ne vidi tamo hrvatsko nasleđe... Srbi kad uzmu Evro stavljaju jednu nacrtanu kap-suzu vekovnog srpskog mora, da ga imaju bar na kovanici, jer im ga maestralno izbiše iz glave 95g. Tesla i Smiljani su hrvatski jer je Oluja oduvala plan da budu srpski i.

    Odgovori

Ostavite komentar