PRELEPA

DOKAZ da je sve moguće: Sa 17 godina rodila sina, nije znala engleski, a danas je svetska ZVEZDA (FOTO)

Niko nije ni slutio da će se njena karijera razvijati u ovom smeru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Rodrigo Varela / Getty images / Profimedia

Brazilska manekenka Lais Ribeiro nedavno je snimila kampanju za novu kolekciju veša “Victoria’s Secret” i gotovo niko nije ostao imun na njenu lepotu.

Posebnu pažnju privuklo je to što ona neguje prirodan izgled, o čemu svedoče i paparaco fotografije koje se s vremena na vreme pojave u medijima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lais se zabavlja sa NBA košarkašem, ima 29 godina i danas ima tu čast da bude jedan od Viktorijinih anđela, ali do pre manje od 10 godina ništa nije ni slutilo da će njena karijera ići tom putanjom.

Naime, lepa manekenka imala je samo 17 godina kada je rodila sina Aleksandra, a godinu dana kasnije je na nagovor prijateljice počela da se bavi modelingom.

Foto: Rodrigo Varela / Getty images / Profimedia

Kako se ispostavilo, to je bila ispravna odluka i ubrzo postaje popularna u svojoj zemlji, da bi potom počela i njena inostrana karijera.

Kada je iz malenog grada u Brazilu došla u Njujork jedva da je znala nekoliko reči na engleskom jeziku, a za brend “Victoria’s Secret” nikada nije ni čula. Međutim, upornost se isplatila i upravo je Lais Ribeiro dokaz da je sve moguće.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar