Tiktoker Strale TKD izazvao Vasu BAKOČEVIĆA: Vrlo lako bih ga PREBIO, a evo i na koji način! (VIDEO)

Nije imao lepe reči ni o korisnicima TikTok aplikacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Gost emisije 10 čudnih pitanja ove nedelje bio je jedan od najpopularnijih mladih tiktokera Strahinja Damnjanović. Deo je familije u kojoj su i sestre Sara, koja je Miss Asia Global, i Anja, koja je nedavno izazvala buru kada je maloletna ugradila silikone u grudi!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Strale je bez zadrške otvoreno odgovarao na sva pitanja koja je Ognjen Radosavljević pripremio za njega pa smo između ostalog saznali i sa kime se bolje slaže od sestara, da li bi radije bio u srećnoj vezi sa samo jednom devojkom ili sa mnogo njih, kao i da li tiktokeri truju našu decu!

Pravu buru Strale je izazvao kada je na pitanje da li bi mogao da prebije Vasu Bakočevića odgovorio da bi to sa lakoćom mogao da izvede, čak se i nasmejao dodavši: „Ognjene, pa ja sam očekivao da ćeš me pitati za nekog ozbiljnog borca!“ Ostaje da vidimo da li će Vaso ovaj izazov prihvatiti i da li ćemo epilog dobiti u ringu!

Preporučujemo vam da pogledate ceo intervju i saznate odgovore na sva čudna pitanja koja su stavljena pred Straleta. Takođe, zapratite naš jutjub kanal za još zanimljivog sadržaja i napišite u komentarima koga biste sledećeg voleli da vidite u ulozi gosta!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar