Ugledao u svom bazenu nepoznatu i GOLU ženu kako se kupa i smeška mu se: Njegov gest ju je izbezumio

Imao je odgovor koji ju je razočarao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: NBC2 News printscreen

Kada se šezdesetdevetogodišnji Džejms Klark sa Floride vratio ujutro kući sa noćne smene čuvara, imao je šta da vidi u svom dvorištu.

U bazenu koji je postavio početkom leta za unuke, kupala se i to naga jedna plavuša. Džejms je bio začuđen, naročito što je žena posle ležernog brčkanja došla do ivice bazena i zadremala.

Pomislio je da je možda drogirana, pa je pozvao policiju, pošto niko u kraju nije tako izgledao kao ona, a isto tako niko ne bi ni ušao na njegov posed bez pitanja.

Pre nego što je pozvao policiju, Džejms je prišao ženi i kulturno ju je, dok mu se smeškala, zamolio da izađe iz bazena, držeći u rukama peškir kako bi se ogrnula.

Plavuša se samo nasmejala i rekla mu je da je pusti još malo da se brčka pošto je jako topao dan. Klarku je tu prekipelo i odbrusio joj je.

Heder nije želela da izađe napolje, pa je jedan od policajaca morao u bazen, Foto: NBC2 News printscreen

Rekao sam joj da sam suviše mator za takva nazovi flertovanja sa nekulturnim ženama i dodao sam da mene ne može da impresionira jer nije privlačna. Tu me je sasekla pogledom. Potom je došla policija – rekao je Klark za NBC 2 News.

Radilo se o 42-godišnjoj Heder Kenedi koja se zadesila u kraju kod rođake i poželela je da se samo rashladi i to bez kupaćeg kostima u Džejmsovom bazenu.

Policiji je zadavala muke, pošto je odbijala da izađe iz bazena, pa je jedan od njih morao da uđe unutra i stavi joj lisice na ruke.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar