Da li je ovo moguće? 18 godina kasnije ponavlja se ista KAMPANJA samo protiv Vučića (FOTO)

Previše slučajno, da ne bi bilo namerno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Navodnim izjavama Veljka Belivuka datim Tužilaštvu tokom saslušanja, koje je danas objavio portal KRIK, a odmah preneli svi tajkunski mediji, nastavljeni su pokušaji diskreditacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića i relativizacija opasnosti koja mu preti od strane kriminalnih klanova i pojedinih domaćih i stranih centara moći

Prosto je neverovatno da je slična negativna kampanja u Srbiji vođena i pre samo 18 godina kada je u medijima i javnosti bila relativizovana opasnost koja je pretila tadašnjem premijeru Zoranu Đinđiću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen

To dokazuje naslovna strana nedeljnika “Blic news” iz februara 2003. godine, koja se upravo bavila pokušajima relativizacije neuspelog atentata na Đinđića kod hale Limes pod naslovom “Istina ili propaganda! Ko sve preti Đinđiću”!

Prosto je neverovatno da se na istoj naslovnoj strani nalazi najava teksta o Telekomu koji navodno “otima internet” u Srbiji.

Dakle, kao i te 2003., uoči atentata na Đinđića, i danas pojedini mediji pokušavaju da dovedu u vezu predsednika Vučića sa kriminalnim strukturama i negiraju opasnost koja mu preti upravo iz tog miljea.

Slično je i sa Telekomom čije poslovanje isti ti mediji dovode pod sumnju izmišljajući afere.

Previše slučajno, da ne bi bilo namerno.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar