“To je ILUZIJA, oni svi zajedno NEMAJU 100 evra!”: Joca Stefanović iskreno o kolegama!

- Krenuli su nastupi i ne stižem mnogo da budem tonac i srećan sam zbog toga... - rekao je Joca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Pevač Joca Stefanović tokom pandemije korona virusa radio je u Grand produkciji kao tonac, a sada se vratio nastupima i muzičkoj karijeri.

– Planiram da nastavim da radim kao pevač jer nisam tonac, iako to znam da radim. Krenuli su nastupi i ne stižem mnogo da budem tonac i srećan sam zbog toga… Da nisam radio kao tonac radio bih bilo šta drugo jer nisam hteo da sedim kući i da ćekam da mi Bog kaže: “E, ajde sad, druže, može nešto da se radi”. Jasno mi je bilo da sam ja taj koji nešto mora da uradi, samo ja mogu da pomognem sebi. Preduzeo sam korake i uradio najnormalniju stvar – rekao je pevač.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Joca tvrdi da uspkos glamuroznim životima koje predstavljaju u javnosti i na društvenim mrežama, mnogi pevači u džepu nemaju 100 evra, te da je njihov život u javnosti iluzija.

– Uprkos tome kako se predstavljaju, nemaju svi 100 evra zajedno. Sve je to iluzija, ovo što ti i ja radimo je iluzija, ljudima se plasira ono što hoće da čuju. Sve što ljudi gledate je jedna velika iluzija i ne znate šta stoji iza toga – ispričao je pevač.

Foto: Printscreen/Instagram/JovanStefanovic

Joca je dobar prijatelj Slobe Radanovića kog je podržao i na promociji albuma prvenca, a kako nam je rekao, Radanović je spreman za brak sa verenicom Jelenom Đuričanin.

– Vidi, pečen mi je napola. Jeste sigurno, kako ne, sve je to normalno, sve je lepo. Nema šta da priča o tome, to je njegova stvar, kad vidiš da je čovek srećan sa tim nekim to je evidentno – rekao je on.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar