Iznervirao me njen PLAČ: Stavio Ksenijinoj bebi plastičnu kesu na glavu, a onda je BACIO sa petog sprata

Zločin koji je potresao sve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Jedan Rus optužen je za ubistvo 18-mesečnog dečaka kojeg je bacio sa balkona na petom spratu zgrade u zapadnom gradu Kirovu.

Aleksej Levčenko (42), priznao je da je u maju ove godine bacio bebu je ga je “iznervirao njen plač”. Ako ga osude za ubistvo, piše “Dejli mejl”, mogao bi da dobije smrtnu kaznu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Beba je pronađena mrtva, sa glavom obmotanom plastičnom kesom nedugo nakon što je ostavljena sa Levčenkom u njegovom stanu u Kirovu. Levčenko je 11. maja pozvao dve žene na piće, a jedna od njih, 26-godišnja majka Ksenija, povela je sa sobom sinčića.

Beba je spavala u kolicima kad je odraslima ponestalo alkohola i žene su otišle da kupe još, ostavljajući Levčenka da čuva dete, izvestili su lokalni mediji. Kad su izašle, dete se probudilo, počelo da plače i zove majku. Levčenko je prvo pokušao da umiri dečaka tako što mu je stavio plastičnu kesu na glavu. Kad je dete nastavilo da plače, bacio ga je sa balkona sa visine od 15 metara.

Foto: Privatna arhiva

Beživotno telo dečaka na tlu primetila je šokirana tinejdžerka, koja je pozvala Hitnu pomoć. Bolničari su proglasili smrt deteta na licu mesta. Mališan je još imao plastičnu kesu na glavi.

Levčenko je uhapšen i smešten u pritvor nakon što je priznao ubistvo. Vlasti su pokrenule krivični slučaj zanemarivanja protiv lokalnih službi koje su znale da je majka deteta alkoholičarka, a nisu preduzele mere da zaštite dete. Istraga je u toku.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Sad mi se povraća... Oblio me hladan znoj od užasa. Ovaj nesoj treba da završi isto... Samo sa nižeg sprata, da preživi, pa da se oporavi malo i onda opet na sprat više. Da vidimo koliko može da izdrži. Manite me prava i 21. veka. Krv traži krv.

    Odgovori

Ostavite komentar