Moja žena tvrdi da joj ne smeta što mi je previše MALI, ali zbog onoga što radi sam siguran da me VARA

Odbrojava dane dok ga ne ostavi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

“Mislim da moja žena ima aferu sa svojim starim prijateljem, jer je moj penis previše mali da bih joj pružio zadovoljstvo u spavaćoj sobi”, požalio se jedan Britanac.

Kako bi dobio adekvatan savet, poslao je pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I, naravno, objasnio je situaciju u kojoj se nalazi.

On ima 45, a ona 43 godine i u braku su 20 godina, ali im je seksualni život oduvek bio problematičan.

“Često imam problem sa tim da nam odnos potraje, a ionako me ona uvek uverava i govori da njoj to nije bitno, ja znam da to nije istina. Vidim da je razočarana i nezadovoljna”, kaže on.

“Međutim, mnogo veći, ili da kažem manji problem jeste moj penis. Nije mikropenis, ali je dosta manji od proseka, ali i tanji. Viđao sam druge muškarce po svlačionicama i svi su veći od mene. Čak ni ne poraste mnogo kada se uzbudim”, požalio se.

Foto: Shutterstock

“Moja žena kaže da njoj to ne smeta i da se računa ono što uradim, ali znam da je pre mene spavala sa drugim “većim” muškarcima. A kada žena jednom bude zadovoljena velikim penisom, mali joj nikada neće odgovarati”, smatra on.

“Jedne noći, pre nekoliko godina, ona se napila, posvađali smo se i “izeletelo” joj je da nemam ono što je potrebno da bih je zadovoljio. Nikada više nismo razgovarali o tome, ali ja ne mogu da zaboravim te reči. Tokom proteklog meseca se viđala sa podosta muških prijatelja sa koledža. Siguran sam da je spavala sa njima. Dolazi kući kasno i uskoči pod tuš, iako se već ranije, tokom dana istuširala”, kaže Britanac.

“Nisam se suočio sa njom, jer znam da će poricati da ima aferu. Ne mogu da se takmičim sa muškarcem koji ima normalnu veličinu i odbrojavam dane koji su mi preostali dok me ne ostavi”, zaključio je on.

Foto: Shutterstock

“Vaša supruga vam nije tek tako pričala priče. Većini žena veličina zaista nije bitna. Bitna je tehnika. Zapravo, dobijam mnogo mailova od žena koje govore da im je zbog velikih penisa seks neprijatan, a nijedna se nije žalila na to da njihov partner ima premali penis. Vaša žena je najverovatnije to surovo prokomentarisala u trenutku pijanstva jer je želela da vas povredi, a zna da vam je to nesigurnost. Vagina je elastična i može da se prilagodi i malom tamoponu, ali i bebinoj glavi. Dakle, mit je da će je veliki penis raširiti i “upropastiti” za drugog muškarca”. Ako ste zabrinuti da vaša žena ima aferu, morate da razgovarate sa njom. Ukoliko je to istina, još uvek imate šansu da spasite vezu”, odgovorila je Deidre.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (16)

  1. Oni su popularni jer bi svaka zena volela da bude vidjena sa njima..e sad kad ne bi da budu vidjene vec zadovoljene...

    Odgovori
  2. Koji glupi muskarci, misle da razmisljamo kao ona i da nam je seks sve na svetu. A nisu ni oni neki seksomani, jedino na recima jesu.

    Odgovori

Ostavite komentar