Samozadovoljavao se pred devojkama na koncertima: Žena mu je oprostila, ali ga je stigla mnogo veća KAZNA

Zadesilo ga je nešto o čemu nije mogao ni da sanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Muhamad Bilal Kan (40) imao je posao iz snova, bavio se finansijama i na godišnjem nivou zarađivao i do 120.000 dolara.

Sve je bilo sjajno u njegovom životu, ali ga je “luda glava” koštala svega toga.

Monika na porođaju plakala od šoka: Beba joj se RODILA TRUDNA, pa su lekari doneli najtežu odluku

Muhamad je, naime, obožavao da se samozadovoljava na muzičkim festivalima u prisustvu više ljudi, a to je radio bez ikakvih skrivanja.

Prošle nedelje priznao je krivicu pred sudom u Melburnu, gde je optužen po tri tačke za s*ksualni napad i po jednoj tački za nepristojno ponašanje.

Pojavljujući se na sudu 20. jula, Kanov advokat je potvrdio da je njegov klijent otpušten sa posla u finansijskoj službi i osiguravajućoj kompaniji AB Filips.

Sud je prethodno čuo da je da je ovaj “serijski javni masturbator” izvršio čitav niz s*ksualnih uznemiravanja žena od 2015. do 2019. godine.

Muhamad Bilal Kan, Foto: Victoria Police

Prva optužba stigla je od jedne devojke koja je prisustvovala festivalu St. Kilda 8. februara 2015. godine, kada je rekla da je “osetila nešto toplo na svojim leđima i okrenuvši se, videla je Kana kako zakopčava pantalone”.

Dve godine kasnije optužen je zbog ejakulacije pred ženama u tramvaju, da bi 2018. isto to učinio na Bransvik festivalu u Melburnu.

Tek 2019. snimljen je putem sigurnosnih kamera kako prilazi ženi s leđa u Čarlton klubu u Belburnu, dodirujući joj zadnjicu i noge.

Njegova supruga ostala je uz njega sve to vreme, opisujući ga kao “uzornog oca” i “dobrog supruga”, uprkos tome što je svesna šta je sve činio godinama unazad.

Advokatica Amelija Bič kazala je da je njen klijent “glava porodice” i da je osećao “ogroman stres i nevolju” nakon što je otpušten sa posla, prenosi Dejli mejl.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar