Ivana nije nimalo fina, uzela mi je 130.000 evra: Ša napokon progovorio o razvodu, pa OCRNIO bivšu ženu

Sada je rekao i svoju stranu o razvodu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ NenadAleksicSa

Reper Nenad Aleksić Ša šokirao je domaću javnost kada je svoju, sada već bivšu ženu, Ivanu Aleksić prevario sa cimerkom iz rijaliti programa “Zadruga” Tarom Simov.

Međutim, reper je sada otkrio da mu je bivša žena odnela 130.000 evra, te da razvod nije ispao nimalo sporazuman.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Toliko su me ubeđivali da Tara nije za mene, da me ne voli, da ima drugog, da dam ja pao pod tim pritiskom i namerno sam stavio srce na ogledalu za Ivanu. Kad sam izašao video sam i klipove i svašta i zato nemam potrebu da je zovem, video sam šta je istina. Što se tiče Tare, nisam siguran da sve znam o njoj, ali i ono što znam meni je dovoljno”, rekao je Ša.

Veliku pažnju javnosti privuklo je druženje njegove sada već bivše supruge Ivane Aleksić i Vladimira Tomovića, a koje su javno obeležili fotografijom na Instagram profilu, a šira javnost je pred kamerama videla da mu nije bilo svejedno.

Foto: Printscreen/ Instagram/ NenadAleksicSa

“Iznervirao sam se u tom trenutku. Kad sam čuo to pitanje o Vladimiru, hteo sam sebe da operem malo i da kažem da ja nisam najgori. Ni ona nije fina kao što se predstavlja, da bih ja sebi malo oprao tu priču. Nije me uopšte zanimalo to, meni super došlo. Samo sam se tripovao da mi ne troše pare sa kartice, mada to se nije desilo. Uzela je mnogo više kad smo se razveli i nije ispala korektna. Zbog toga moji roditelji više ne vole Ivanu. Saznao sam i za poruke i za prepiske. Neću da pričam o tome. Ima mnogo detalja koje ja uopšte ne želim da iznosim. Razvod nije ispao sporazuman, uzela mi je 130.000 evra”, rekao je Nenad.

“Što se tiče našeg odnosa, to je bilo okej, ali ja sam počeo da žalim za tim nekim životom. Ja sam neko ko voli da zuji, voli da se kreće, da se druži. Voli da popije, voli da se zeza. Dok sam bio u braku, toga nije bilo! Ne zbog našeg odnosa, nego sam previše jurio za parama, previše sam radio. Ivana je neko ko je ceo dan provodio vreme u salonu, ja sam bio kod kuće i nisam znao šta ću sam sa sobom. Ubila me dosada, monotonija. Više smo postali kao drug i drugarica”, rekao je Nenad u emisiji “Red Zone”.

Nakon raskida sa Tarom Simov, Ša se nije pojavio u emisiji: Marko Đedović ga žestoko POTKAČIO

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar