Pojavila se i ONA: Nastavak popularne serije i GLUMICA kojoj se Keri neće nimalo obradovati! (VIDEO)

Kada je u pitanju nastavak čuvene serije "Seks i grad" nazvan "And Just Like That" iznenađenja ne prestaju ili se tim promotera trudi da tako bude

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Profimedia

Nakon što je pre nekoliko dana isplivao delić scenarija prema kome se Keri razvodi od Zverke i prvobitnog šoka da Samante nema, stiglo je novo iznenađenje.

Na internetu je osvanuo snimak seta na kome se vidi čuvena Nataša, žena kojom se Zverka oženio u trećoj sezoni serije dok se tek zabavljao sa Keri i koja je njena „rak rana“.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kod fanova „Seks i grada“ ovaj insert podgrejao je sumnje šta će se dešavati u nastavku, jer je isplivao kadar sa snimanja u kojem se pojavljuje glumica Bridžet Monahan, koja tumači bivšu Zverkinu ženu Natašu, koju je prevario sa Keri u jednoj od sezona serijala.

Kratki snimak sa glumicom koja tumači ponovo lik čuvene Nataše izazvao je lavinu komentara pratilaca: „Ko je ovo? O, moj bože, Nataša se vratila!“

Pre nekoliko dana na internetu se pojavio navodni snimak dela scenarija iz koga se naslućuje da ćemo u novim epizodama imati prilike da gledamo i bolni razvod Keri Bredšo i Zverke.

Podizanje tenzija oko novih zapleta i novih avantra dobro poznatih likova, koji privuče pažnju fanova širom planete i tenzija oko iščekivanje nastavka svedoči o veštom PR autora serije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Glas Javnosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar