Usvojila ga kao malog i brinula o njemu: Ostala je bez posla, a dečak (12) joj dao DIRLJIVO obećanje

Tako mali, a već odrastao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/dentinho_ocomedia

O 12-godišnjem dečaku Eriksonu Bastosu bruje gotovo svi brazilski mediji. Mališan je vrlo rano ostao bez roditelja, a pošto nije imao nikog od bliže porodice, stariji bračni par ga je udomio i pružio mu svu neophodnu ljubav i toplinu doma.

Godinu su prolazile, dečak je rastao, a već sa 12 godina naučio je šta su nedaće života, koliko je sudbina surova i koliko mora da radi da bi izdržavao i sebe i porodicu.

Adrijana posetila muža u bolnici i ugledala DRUGARICU: Reči koje joj je uputio još joj odzvanjaju u glavi

Kako prenosi Portal Vr14, Erikson ulaže veliki napor kako bi pomogao roditeljima, odnosno usvojiteljima koji su zbog kovid pandemije ostali bez posla.

Imajući u vidu da niko ne želi da ih zaposli jer su već u godinama, a nemaju pristup internetu, bili su prinuđeni da ostanu bez para i na ivici egzistencije, sve dok Erikson nije preuzeo stvar u svoje ruke.

Obećao je da će im pomoći i krenuo da obavlja poslove u skladu sa njegovim godinama. tako, na primer, pomaže komšijama da nose torbe i obavlja im kućne poslove u zamenu za novac kojim bi kupio hranu za sebe i usvojitelje koji više nisu u stanju da rade teške fizičke poslove.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dᴇɴᴛɪɴʜᴏ ᴏ ᴄᴏᴍᴇ́ᴅɪᴀ (@dentinho_ocomedia)

Iako mnogi smatraju da je ovo na ivici eksploatacije dece, Erikson se ne slaže sa time i tvrdi da je eksploatacija kada neko nekog prisili na rad, a ovo što on radi nije pod prisilom, već zato što isključivo on tako želi.

– Sve dok budem imao snage, ništa nam neće nedostajati. Oni su meni pružili ljubav i dom i sada je red da ja njima pomognem u nevolji – dodao je mališan.

U međuvremenu je, nakon tekstova u medijima, njegov otac dobio adekvatan posao, ali bez obzira na to, Erikson želi i dalje da zarađuje i doprinosi koliko god je to moguće.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar