Iza svega stoji Velja Nevolja? Nestanak Gorana (24) na pragu RASVETLJENJA: “Porše” može da REŠI slučaj

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, nestanak Gorana Mihajlovića na pragu je da bude rasvetljen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,Foto: privatna arhiva,TANJUG / RADE PRELIC / mn

Sanja Mihajlović, majka Gorana Mihajlovića (24), koji je nestao 1. aprila 2019. godine, sumnja da su njenog sina oteli pripadnici „kavačkog klana”, a da je slučaj u policiji zataškavan 20 meseci. Ona je ubeđena da je neko u policiji namerno sklanjao i uništavao tragove o nestanku njenog sina.

– Bila sam u kontaktu sa Sedmim odeljenjem gradskog SUP, koje vodi slučaj. Ne mislim da ti ljudi ne znaju da vode svoj posao, već da je u pozadini nešto drugo. Smatram da su tragovi uklanjani ili nisu ni traženi. Saznala sam da je moj sin bio veče pre nestanka na nekoj žurki u kafiću u Gospodara Vučića. Došli smo i do snimaka sa kamera, gde se vidi da je Nino Š. došao svojim „smartom” u 12.30 po Gorana i odvezao ga do buvljaka na Novom Beogradu.

U potrazi za sinom, kaže, išla je i kod majke Nine Š.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Primila nas je na jedvite jade. Bila je vidno uznemirena. Saznala sam da je moj sin veče pre nestanka bio na nekoj njihovoj žurki. Rekla je da ne zna mog sina, ali znam da ga poznaju. Kazala mi je da je više ne uznemiravam jer je bolesna. Nisam poverovala u to što je rekla. Nino Š. je u policiji rekao da je odvezao mog sina do buvljaka i da ga je tu ostavio. Znamo da je posle zvao pojedine ljude jer su bili dužni mom sinu, ali nas niko nije kontaktirao – kaže majka nestalog mladića.

Ona ističe da njen sin nije bio navijač nijedne grupe, kao i da im nikad nije pričao da prima pretnje.

– Ne krijem da se moj sin bavio možda i nelegalnim poslovima, koliko ja znam. Nedelju dana pre nestanka došao je kod nas sa ženom i detetom – kaže Sanja.

„PORŠE” MOŽE DA REŠI SLUČAJ

Goranova majka navodi da ne zna šta su istražitelji radili.

– Ne znam da li su uzeti uzorci DNK iz „poršea” i GPS iz kola. Zvala sam sedište „Poršea” i pitala da mi kažu na koji način može da se očita GPS. Rekli su da postoje nove tehnologije i da može da se utvrdi na kom je mestu boravio. Ne znam gde je sada auto mog sina. Najverovatnije je u policiji. Hiljadu puta sam pitala da li su uzeti DNK tragovi, ali mi nikad nije odgovoreno. Nas nikad niko nije pitao za broj telefona mog sina, niti znamo da li je odrađen listing odlaznih i dolaznih poziva. I gde je poslednji put lociran. Nedavno sam se obratila pismom direktoru i ministru policije u vezi s nestankom mog sina. Nadam se da je živ. Njegova ćerkica ima tri godine i čeka da vidi svog tatu – naglašava Sanja Mihajlović.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, nestanak Gorana Mihajlovića na pragu je da bude rasvetljen. Nezvanični izvori navode da iza nestanka stoji grupa Veljka Belivuka (36) – Velje Nevolje. Prikupljeni materijalni tragovi i dokazi pokazuju da je, po svemu sudeći, Gorana u klopku uvukao Filip G. iz Berana, a koji je kasnije bio na vezi sa sada uhapšenim inspektorom Božidarom Stolićem, kojem se na teret stavlja da je odavao informacije iz istrage „kavačkom klanu”, kao i da je sabotirao istrage ubistava.

Piše: DANICA ĆURUVIJA

BONUS VIDEO:

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 19. JUL

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar