Đurović je toliko BOGAT da su mu meštani Vrnjačke Banje dali NADIMAK: Evo u kakvom LUKSUZU živi (FOTO)

Đurović je vlasnik i diskoteke „Vajt” u Vrnjačkoj Banji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović je pod lupom javnosti nakon skandala sa davanjem neverovatnih 20.000 evra pevačici Severini Kojić za nastup u ovoj opštini.

U fokus je došlo njegovo bahato ponašanje, a kako navode sagovornici Objektiva, postoji veliki broj imovine koji je u njegovom vlasništvu, a nije zaveden na njega.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema pisanju medija, Đurović je vlasnik i diskoteke „Vajt” u Vrnjačkoj Banji (ni tu se ne vodi kao zvanični vlasnik) i tu takođe zgrće ogromne sume novca, a u imovinskom izveštaju piše da prima mesečnu platu od 96.292,94 dinara.

Postavlja se logično pitanje: odakle predsedniku opštine Vrnjačka Banja tolike pare, nekretnine i luksuzan život kad mu mesečna plata ne prelazi 100.000 dinara? Upravo bi time državni organi trebalo da se pozabave.

KASNE PLATE, A ON KITI SEVE

Dok se Đurović i ekipa bahate, zanimljivo je da mesecima kasne plate koje se isplaćuju iz opštinskog budžeta. Ipak, opštinska vlast s Bobanom Đurovićem na čelu drznula se da hrvatskoj pevačici Severini za koncert unapred isplati pozamašnu sumu od 20.000 evra, pa građani zaposleni u opštinskim službama i preduzećima negoduju zbog rasipništva. Jedan od sagovornika iz Vrnjačke Banje prepričao je medijima internu šalu žitelja ovog mesta.

Foto: Masa Bandjur

– Đurovića ovde svi zovu „komšija”, a taj nadimak je dobio, kažu, zato što je malo zgrada u kojima on ili neko njegov nemaju neki stan. Naravno, sve se to vodi zvanično na neke druge ljude – naveo je ovaj žitelj Vrnjačke Banje.

TVDRI DA JE SKROMAN

Pozvan da objasni svoje imovinsko stanje i neslaganje sa onim što piše na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, Đurović u pisanoj izjavi našem listu navodi sledeće:

Foto: Shutetrstock

– Nisam vlasnik niti posedujem auto za koji ste me pitali, „mercedes”. Vlasnik sam „pežoa 508” (iz 2012. godine). Takođe, ne posedujem stan u „A bloku” ili na bilo kojoj drugoj lokaciji u Beogradu, niti bilo ko od moje porodice. Živim u selu Gračac, u porodičnoj kući sa ocem i majkom, suprugom, sinom, a nadam se, ako bog da, od septembra sa još jednim članom porodice, s obzirom na to da mi je žena u sedmom mesecu trudnoće. Pomenutu imovinu, kao i ušteđevinu i kredit koji imam, redovno sam prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije – navodi za Objektiv predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

BONUS VIDEO:

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 19. JUL

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Banjai nije imala ulično svetlo po nalogu Predsednika Opštine nekoliko meseci ,navodno zbog štednje a gorelo je kad se videlo ,predveče i ujutru kad se već vidi ,čisto iživljavanje.Penzionerima ukinut gradski prevoz i povlastice koje ima svako mesto u Srbiji.Trenutno Slatina izvor koji je uvek imao vodu ,sada skoro presušio,gde ide voda koje je uvek bilo u izobilju???

    Odgovori
  2. Toliko ima afera da to covek ne moze ni da zamisli, vazi i za najveceg .ickopacenika, juri sve sto ima dve noge a zensko je. Za svojih 55 godina mogu slobodno da kazem da je jedannod najgorih za Banju a najbolji za sebe.

    Odgovori

Ostavite komentar