Nju je čekala 28 godina, a tek je sad došla na koncert: Brena objavila sliku sa najbližom osobom (FOTO)

Podelila sliku sa sestrom iz Smerike

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Lepa Brena vredno radi od kada su uslovi sa pandemijom korona virusa to dozvolili, te je i sinoć održala veliki koncert.

I ovaj nastup ne bi bio ni po čemu poseban da joj na nastup nije došla jedna od najvažnijih osoba u njenom životu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poznato je da Lepa Brena ima rođenu sestru Faketu Stojanović, koja živi u Americi i brata Faruka, a oboje su stariji od nje.

Brenina sestra ima dve ćerke, a ona i njen suprug Zoran već dve decenije žive u Kanadi i baš kao Brena, gaji veliku ljubav prema muzici.

Pevačica je izuzetno bliska i vezana za svoju sestru, a kada joj obaveze dozvole, odlazi u Kanadu kako bi bila sa njom i njenom porodicom.

I dok se Brenin brat Faruk često pojavljuje u javnosti, a čak je bio i učesnik emisije “Nikad nije kasno”, to nije slučaj sa Faketom. Ipak, Brena je jednom prilikom otkrila da je njena sestra počela da peva pre nje:

– Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog vaspitanja Radmile Ćorović -rekla je Brena jednom prilikom.

– Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća – ispričala je pevaica jednom prilikom.

A sada je otkrila da joj je sestra posle 28 godina došla na koncert koji je pevačica održala u Crvenki, zbog čega je bila veoma srećna. Brena se fotografisala sa Faketom i sa zetom Zoranom, pa to objavila na svom profilu na Instagramu:

– Sa mojom sestom Faketom i zetom Zoranom na koncertu u Crvenki posle 28 godina. Dobro došli- napisala je Brena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

BONUS VIDEO: 

 

BONUS VIDEO:

Lepa Brena progovorila o svojoj ozbiljnoj BOLESTI: Postala sam redovan PACIJENT, ali ne paničim



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar