Nju je čekala 28 godina, a tek je sad došla na koncert: Brena objavila sliku sa najbližom osobom (FOTO)

Podelila sliku sa sestrom iz Smerike

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Lepa Brena vredno radi od kada su uslovi sa pandemijom korona virusa to dozvolili, te je i sinoć održala veliki koncert.

I ovaj nastup ne bi bio ni po čemu poseban da joj na nastup nije došla jedna od najvažnijih osoba u njenom životu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poznato je da Lepa Brena ima rođenu sestru Faketu Stojanović, koja živi u Americi i brata Faruka, a oboje su stariji od nje.

Brenina sestra ima dve ćerke, a ona i njen suprug Zoran već dve decenije žive u Kanadi i baš kao Brena, gaji veliku ljubav prema muzici.

Pevačica je izuzetno bliska i vezana za svoju sestru, a kada joj obaveze dozvole, odlazi u Kanadu kako bi bila sa njom i njenom porodicom.

I dok se Brenin brat Faruk često pojavljuje u javnosti, a čak je bio i učesnik emisije “Nikad nije kasno”, to nije slučaj sa Faketom. Ipak, Brena je jednom prilikom otkrila da je njena sestra počela da peva pre nje:

– Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog vaspitanja Radmile Ćorović -rekla je Brena jednom prilikom.

– Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća – ispričala je pevaica jednom prilikom.

A sada je otkrila da joj je sestra posle 28 godina došla na koncert koji je pevačica održala u Crvenki, zbog čega je bila veoma srećna. Brena se fotografisala sa Faketom i sa zetom Zoranom, pa to objavila na svom profilu na Instagramu:

– Sa mojom sestom Faketom i zetom Zoranom na koncertu u Crvenki posle 28 godina. Dobro došli- napisala je Brena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

BONUS VIDEO: 

 

BONUS VIDEO:

Lepa Brena progovorila o svojoj ozbiljnoj BOLESTI: Postala sam redovan PACIJENT, ali ne paničim

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar