Lepa Brena progovorila o svojoj ozbiljnoj BOLESTI: Postala sam redovan PACIJENT, ali ne paničim

Malo ko zna da je balkanskoj zvezdi dijagnostikovana ova bolest

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Jedna od najvećih balkanskih zvezda Lepa Brena ne krije koliko je remeti epidemija koronavirusa, naročito jer ne može da zagrli svoje najbliže.

Brena je otkrila da spada u rizičnu grupu, s obzirom na to da joj je dijagnostikovana tromboza, zbog koje je dodatno pažljivija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kao sav normalan svet: Lepa Brena uhvaćena na PIJACI kako kupuje ŠMINKU (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)


“Odavno sam naučila da probleme treba rešavati hladne glave. Nisam paničar. Kada sam se sa trombozom susrela prvi put, sve sam proučila i bila sam redovan pacijent. Navikla sam tako da živim, znam šta ne smem da pijem i jedem, kao i kako moj život treba da se odvija po zdravstvenim pravilima”, ispričala je Brena i dodala:

Lepa Brena KUPILA Viktoru auto od 150.000 evra: On je jedini vlasnik u SRBIJI ove “drumske zveri”

“Naučila sam da živim po pravilima i da budem srećna. Ovo sa svim merama bezbednosti zbog virusa je mentalni atak na sve nas. Ova socijalna distanca je za mene emotivna distanca od svih ljudi koje volite, koje ne možete ni da zagrlite”.

“To mi veoma teško pada. Vakcinisala sam se jer je to apsolutna kategorija zaštite i bez nje nema putovanja niti komunikacije. Ko želi da bude usamljen, neka bira šta voli. Svet živi i funkcioniše po pravilima i mi moramo da se uklopimo u njih”, zaključila je Brena.

Lepa Brena sa novom FRIZUROM i potpuno drugačijom šminkom: Njen novi stil ostavio fanove bez DAHA (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Story

Komentari (5)

  1. Auuh na sta lici ova?Kao na Maldivima,a ona se sva izoperisala i zategla,vise lici na robot nego na sebe sebe..jos da mogu i godine da vrate unazad..eh gde bi im bio kraj..zao mi ih je koliko su iskompleksirani vecnom mladoscu..

    Odgovori

Ostavite komentar