INCIDENT na novosadskom Štrandu: U alkoholisanom stanju NASRNUO na spasioce

Ovaj događaj je uznemirio brojne posetioce na plaži

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Youtube printscreen/ Relax & Enjoy

Pijani posetilac izazvao je incident na Štrandu. On je pijan nasrnuo na spasioce koji su ga opomenuli da ne krši javni red i mir.

Na sreću zbog brze reakcije spasilačke službe i policije nije došlo do većeg incidenta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Spasilačka služba na plaži tokom osmatranja kupača sa kule, primetila je sinoć jednog kupača kako svojim ponašanjem remeti mir u vodi i na plaži, gde najčešće borave najmlađi sugrađani. Kako pravila nalažu upozoren je pištaljkom da ne čini to, na šta je kupač burno reagovao, verbalno napao spasioca, a zatim i fizički nasrnuo popevši se na spasilačku kulu – saopštilo je JKP Zelenilo koje upravlja ovom plažom.

Kako kažu iz Zelenila, mladić je prema proceni spasilaca bio u vidno alkoholisanom stanju, spasilačka služba je uspela da ga savlada i sačeka da dođe policija, koja je momka izvela sa plaže.

– Nažalost, svedoci smo ovakvih događaja i još jednom apelujemo na pojedince da u alkoholisanom stanju ne ulaze u vodu zbog svoje i tuđe bezbednosti.

Ovaj događaj je uznemirio brojne posetioce na plaži pa ovom prilikom još jednom naglašavamo da su naše spasilače službe profesionalne i obučene da reaguju u ovakvim situacijama, i da se posetioci na plaži mogu osećati potpuno sigurno, zaključuje se u saopštenju ovog preduzeća.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: nsuzivo.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar