“Postoji šansa da se NIJE UTOPIO”: Ronioci još uvek TRAGAJU za dečakom koji je nestao kod Drine

Roditelji su njegov nestanak prijavili policiji u Bogatiću juče oko 19 časova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Ben_Kerckx

Devetogodišnji dečak N.N. iz Badovinaca čiji je nestanak u sredu u 19 časova, policiji u Bogatiću prijavio njegov otac Radiša Nikolić, još nije pronađen, rekao je za „Novosti“ Zoran Obradović, viši javni tužilac u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Time su demantovane vesti iz medija iz dečakovog sela, da je jutros pronađeno njegovo beživotno telo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tužilac Obradović kaže da je akcija policije i žandarmerije na Drini, i oko nje, sveobuhvatna i da ne staje. Strahuje se da, zbog dubine vode, nema rezultata. Ipak, postoji nada da je dečak možda živ jer telo još uvek nije nađeno.

Roditelji su njegov nestanak prijavili policiji u Bogatiću juče oko 19 časova. Otac i majka bili su u nadnici, gde su otišli ranim jutrom, a kad su se vratili videli su da njihov devetogodišnji sin nije u kući.

Krenula je opšta potraga, roditelja, srodnika, prijatelja meštana Mačve, policije žandarmerije i ronilaca, prenose Novosti.

– Nivo Drine je baš juče, kada je nestao dečak, bio isuviše veliki kao retko kada ovog leta, što uliva strah-pričaju naši sagovornici iz Badovinaca.

-Reka je toliko bila silovita da je roniocima skidala kape. Dečak u njoj, po svoj prilici, ako je u nju kročio, i ako se bilo šta neplanirano dogodilo bio je nemoćan. Ovih dana reka nije bila tako velika.

– Nešto se tu ne slaže. Kako to da su na obali nađene suve dečakove kupaće gaćice. Postoji tračak nade da se dečak možda nije utopio i to svi priželjkuju jer bi značilo da je još živ – kaže jedan meštanin Badovinaca.

Dečak je poslednji put viđen juče oko 9 sati kada se biciklom od kuće u selu uputio do reke gde nedaleko od obale imaju kolibu. Iako u ovom kraju ima vikendica dečaka niko nije primetio.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar