“Šta se DRPAŠ stoko?”: Slavica (23) NAPADNUTA na Tašu, nekoliko minuta u parku pretvorilo se u košmar

Kako je ispričala, uobičajeno popodne pretvorilo joj se u noćnu moru, a samo zahvaljujući svom strpljenju ostala je pribrana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia, Printscreen/Youtube, Ilustracija

Slavica M. (23) se juče, tokom podneva, vraćala sa posla uobičajenom rutom. Kako je ispričala, krenula je peške ka Crkvi Svetog Marka gde je planirala da uzme kratak predah. Ipak, umesto opuštenog kraja dana, ona je bila akter jedne neprijatne scene koja je uspela da je isprovocira do srži. Ipak, kako je ispričala za Objektiv.rs nije uzvratila na napade čoveka koji je brutalno izvređao.

Naime, Slavica je završila prepodnevnu smenu u jednom butiku gde radi kao prodavac, ali i konsultant, a kako je imala još nekoliko sitnica koje je trebalo da obavi u Bulevaru kralja Aleksandra, odlučila je da svrati do pekare koja se nalazi usput i sedne ili kod crkve Svetog Marka ili u Tašmajdanski park gde će napraviti predah i pojesti obrok. Ipak, nije pronašla mir za kojim je tragala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kako se već bližio kraj radne nedelje, juče sam jedva čekala da završim smenu na poslu i obavim još nekoliko sitnica koje je trebalo. Tako sam zatvorila svoj butik i krenula Bulevarom, i svratila usput po kroasan. Kako ne bih jela na ulici, sa gomilom kesa u rukama, sela sam na Taš kao svi normalni ljudi. Nisam uspela da uzmem ni dva zalogaja kada me je bukvalno prepao jedan stariji čovek – priča nam Slavica.

Kako je rekla, u prvom trenutku nije znala da li je reč o skrivenoj kameri, budući da nije mogla da veruje šta je snašlo. Gnusne uvrede i psovke stizale su do nje.

– Taj stariji čovek kojeg ne želim da nazivam gospodinom počeo je da mi dobacuje najvulgarnije izraze, da komentariše moj polni organ, da priča o najvećim prostaklucima, da psuje moju porodicu i da proklinje moju buduću decu. Ja sam se sve vreme pravila doslovno gluvonema. U jednom trenutku je komarac sleteo na moje rame i ja sam se refleksno počešala, da bi mi ovaj nepristojan čovek dobacio: „Šta se drpaš stoko, jesi bila u crkvi?!“ i uz to je dodao užasne izraze koje ne mogu da ponovim – priča nam iznervirana žena.

Ipak, ona je ostala pribrana i nije želela da se upušta u raspravu sa čovekom kojeg je ocenila kao „bolesnika“.

-Izbrojila sam u sebi do deset, pokupila stvari sa svoje klupe i produžila dalje. Savetujem svima, ukoliko im se nešto slično dogodi, da ne ulaze u raspravu sa ovakvim ljudima. Sačuvajte svoj mir, produžite daljem a njih ostavite sa svojim bolesnim mislima – zaključila je.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Nije mi jasno zašto ljudi trče u Crnu Goru. Kako ih nije sramota, da ljudima rade takve stvari, nek zahvale bogu , što su uopšte i krenuli u tom pravcu. To je bruka i sramota, šta bi mi trebali tim istim Crnogorcima da isplaćujemo ovde, 0bzirom na njihovo finansijsko stanje u Srbiji. Treba da se stide svojih postupaka, a ujedno da oslobode radna mesta i stanove iz srbije, pa ako mi nismo poželjni tamo za male pare, odgovor nek otkriju sami, naravno ako su pametni.

    Odgovori

Ostavite komentar