Srbi krenuli na put, pa pronašli način da odmore na granici: Ljudi ODUŠEVLJENO posmatrali (VIDEO)

Video se ubrzo proširio društvenim mrežama gde su se komentari samo nizali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock,TANJUG / TARA RADOVANOVIC

U poslednje vreme se sve više formiraju gužve i kolone na graničnim prelazima, uglavnom ka popularnim letovalištima na koje naši građani vole da odlaze.

Najpopularnija destinacija ove sezone je Grčka, pa je samim tim i veća mogućnost, ukoliko ste planirali da letujete na Egeju, da ćete pričekati duže naa granici sa Severnom Makedonijom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na društvenoj platformi TikTok pojavio se snimak srpskih turista koji su pronašli zanimljiv način da “prekrate” vreme i tako izbegnu dosadno čekanje u dugim kolonama.

Naime, nekoliko momaka dosetilo se da može to vreme iskoristiti da odigra fudbal. Video se ubrzo proširio društvenim mrežama gde su se komentari samo nizali, ali i pohvali graničarima kojima nije smetalo što su se turisti zabavljali na ovakav način, koji svakako nikoga ne ugrođava.

@buudaa19♬ original sound – Bogdan Budimir

– Ovo može samo kod nas. Ali za razliku od prošle godine kada su se mahom svađali ko sme da prođe, ovo je mnogo lepša slika – samo je jedan od komentara.

– Nije ovo za džabe najbitnija sporedna stvar u životu. Evo, šta bi drugo mogli da rade nego da igraju fudbal. Bravo momci.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar