Sara izašla sa drugaricama u USKIM pantalonama i pošteno se OSRAMOTILA: “Samo da me se sutra ne sete”

Iako je mislila da će svojom pojavom sigurno sludeti svog bivšeg partnera, njeni planovi su se izjalovili

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/ wayhomestudio,KHALED KASSEM / Alamy / Alamy / Profimedia

Pripadnice ženskog pola su često u stanju da zbog savršenog izgleda podnesu veliku žrtvu. Nekada su u pitanju sati i sati utrošeni u kozmetičkim salonima, izlaganje opasnom zračenju zarad besprekornog tena, ali i nošenje neudobne i preuske odeće.

Ipak, da i to može da se „izjalovi“ i ne samo da pokvari planove, već i da dovede devojke u mnogo goru situaciju nego što bi se to dogodilo da su obukle vrećaste pantalone i tri broja veću majicu, svedoči i primer jedne Sare.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bila je subota veče, a ja sam se spremala za izlazak sa drugaricama, a kako sam upravo bila izašla iz veze (čitaj ostavljena), trebalo je da izgledam, da se osećam i da se ponašam spektakularno (jer, za divno čudo, i moj bivši izlazi u isti klub). I tako, izvučem ja iz ormara svoje nadraže i najuže pantalone, obučem provokativni top i krenem u provod – rekla je Sara.

Ipak, iako je mislila da će svojom pojavom sigurno sludeti svog bivšeg partnera, njeni planovi su se izjalovili, a trenutke koji su potom usledili zapamtiće do kraja života.

– Kao što sam i pretpostavila, on je bio tamo. Htela sam da mu pokažem da me ne zaslužuje, pa sam odvukla drugarice nasred plesnog podijuma gde smo počele da igramo. U jednom trenutku sam čučnula, a moje omiljene pantalone su pukle nasred zadnjice. Uz sve to, čuo se i onaj odvratan zvuk cepanja tkanine. Svi su umrli od smeha, a ja od srama, moleći boga da svi dožive težak mamurluk sa još težom amnezijom i da me se sutradan ne sete – zaključila je ona.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs, Cosmopolitan.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar