Sećate li se ZGODNE medicinske sestre Mire? Još uvek PLENI izgledom – godine joj ne mogu ništa (FOTO)

Moramo se složiti da je ona na maestralan način ponela ovu ulogu, a glumica je toliko lepa da ni krivi zubi koji su činili deo njenog “kostima” nisu uspeli da “naude” njenoj lepoti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pritnscreen

Humoristička serija “Naša mala klinika” zasmejavala je domaću publiku pred malim ekranima od 2004. do 2007. godine. Ovo ostvarenje je režirao Branko Đurić Đuro, a osnovna ideja mu je bila komično predstavljanje medicinskog osoblja.

Pored legendarnih glumaca poput Nede Arnerić, Bode Ninkovića i ostalih, publici je ogromnu pažnju ugrala medicinska sestra Mira, sa doslovno izvajanim telom, koju u ovom ostvarenju tumači glumica Sonja Damjanović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Moramo se složiti da je Sonja na maestralan način ponela ovu ulogu, a glumica toliko pleni svojim izgledom da ni krivi zubi koji su činili deo njenog “kostima” nisu uspeli da “naude” njenoj lepoti.

Pored ove uloge, Sonju je publika imale prilike da vidi i u filmu “Parada”, kao i u “T. T. Sindromu” Dejana Zečevića.

Sudeći po objavama koje postavlja na društvenim mrežama, crvenokosa lepotica se nije mnogo promenila, a publici ostaje jedino da isčekuje da je uskoro ponovo ugleda na malim ekranima.


BONUS VIDEO

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar